Lielais finanšu horoskops decembrim- nekrītiet galējībās!

 

christmas_savings_resized

 

AUNS

Pret Jums zvaigznes šajā mēnesī būs labvēlīgas, taču, lai veiksme no Jums nenovērstos, Jums noteikti ir vērts domāt arī par rītdienu. Atliekot nelielas summas nākotnei, Jūs uzlabosiet savu enerģētiku šajā jomā un piesaistīsiet finanses, jo nauda piesaista naudu. Daži Auni, iespējams, sāks meklēt jaunu darbības sfēru. Ja Jūs jau iepriekš esat apdomājuši tādu solu, tas, bez šaubām, atnesīs pozitīvas pārmaiņas. kaut kādu lietu iegādi šajā mēnesī būtu vēlams plānot ļoti saprātīgi, netērējot lielas summas vienā reizē.

 

VĒRSIS

Vēršu finanses šajā mēnesī būs netieši atkarīgas no viņu panākumiem karjerā, lai gan prēmija decembra beigās, protams, ir visnotaļ iespējama. Turpiniet iet izvēlētajā maršrutā. Lai pievilinātu veiksi finanšu jomā, Jums rūpīgāk jāseko līdzi saviem tēriņiem – tad arī viss izdosies! Svētku dāvanas Jums vajadzētu iegādāties jau nedaudz agrāk, lai decembra pēdējās dienās nepārmaksātu par nekvalitatīvu preci.

 

DVĪŅI

Dvīņiem pirmajā decembra nedēļā var nākties savilkt jostas ciešāk, tāpēc zvaigznes Jums iesaka daudz uzmanīgāk skatīties uz to, kur aizplūst Jūsu nauda. Piestrādājot pie tās, Jūs jau otrajā nedēļā sajutīsiet, ka kontrolēt savu finanšu plūsmu Jums noteikti ir pa spēkam. Piesaistīt zvaigžņu uzmanību šajā jomā daudz labāk būs tuvāk Jaunajam gadam. Šo mēnesi veltiet tam, lai uzzinātu kaut ko jaunu, kas varētu Jums palīdzēt dot panākumus – piemēram, uzlabojiet savas svešvalodu zināšanas, kā arī paplašiniet savu redzesloku. Visums noteikti pievērsīs uzmanību sīkumiem.

 

VĒZIS

Ja šajā periodā atrodaties ne visai labvēlīgos apstākļos, ir īstais laiks, lai padomātu un saprastu, kur tieši Jūs “paklupāt”. Iespējams, ka Jums pat ir vērts riskēt un nomainīt savas darbības sfēru, taču nesatraucieties, apdomājiet visu kārtīgi – Jums priekšā ir vesels mēnesis! Ja Jums jau viss rit pilnā sparā uz priekšu, tad tādā garā arī turpiniet! Pozitīvā domāšana Jums palīdzēs pārvērst mazās uzvaras par lieliem sasniegumiem.

 

LAUVA

Jums zvaigznes šajā mēnesī ir labvēlīgas lieliem pirkumiem, taču tie tāpat ir jāveic ļoti rūpīgi. Jums noteikti ir vērts jau iepriekš padomāt par to, ko Jūs saviem mīļajiem dāvināsiet šajos svētkos. Laiks paies nemanot, iegādāties dāvanas steigā varētu būt visnotaļ sarežģīti. Lai nebūtu lieki jāiztērējas, pieejiet šim procesam ļoti pārdomāti – ar dāvanu sarakstu un gatavību “neizķert” pusi veikala.

 

Lasi vēl: Lielais mīlestības horoskops decembrim- iemīlēšanās laiks ir klāt!

JAUNAVA

Kopumā zvaigznes ir Jums labvēlīgas, taču var gadīties arī kādi sarežģījumi, tāpēc ir ļoti svarīgi tvert iespējas un nepalaist garām zīmes no “augšas”. Tādā gadījumā visas pārmaiņas būs tikai un vienīgi uz labu.

 

SVARI

Ļoti daudzi no Jums gada beigas pamanīs, ka stabilitāte un patstāvīgums varētu nedaudz sagrīļoties – kādam, iespējams, tiks piedāvāts ļoti izdevīgs, bet riskants priekšlikums, kāds cits tiks nostādīts izvēles priekšā starp darbu, kas patīk, bet kurš nenes tādus ienākumus, kā gribētos, un darbu, kas ir labi apmaksāts, bet kurš ne visai tīk. No negatīvām sekām Jūs var pasargāt intuīcija. Ieklausieties tajā un attīstiet savu sesto maņu – tā Jums noteikti noderēs arī Jaunajā gadā.

 

SKORPIONS

Jūsu “dzelšana” var pavērsties pret Jums. Gada beigās zvaigznes Jums iesaka nokārtot attiecības ar apkārtējiem cilvēkiem un saviem tuviniekiem, kā arī koncentrēties tikai uz pozitīvajiem un laimīgajiem dzīves mirkļiem. Tad, kad visās pārējās dzīves sfērās viss būs nokārtojies, sāks veikties arī finansēs.

 

STRĒLNIEKS

Jūs šajā mēnesī droši varat sevi palutināt ar kādu dāvanu. Nopērciet savus mīļākos saldumus vai arī iegādājieties jaunus svētku rotājumus. Protams, ka nevajadzētu mesties galējībās, taču liegt sev kādu mazu prieciņu stingros ekonomiskajos apstākļos arī nav vērts. Gada beigas ir īpaši piemērots laiks, lai parūpētos par savu enerģētiku un piesaistītu labklājību.

 

MEŽĀZIS

Daudzi no Jums ieslīgs darbaholismā. Neskatoties uz to, ka tas atmaksāsies un Jūs redzēsiet sava darba augļus, turklāt arī algas pieauguma veidā – neaizmirstiet tomēr arī par citām lietām. Piemēram, Jūsu tuviniekiem var trūkt uzmanības, kas noteikti nekādā veidā nav aizvietojams ar dāvanām. Zvaigznes Jums šajā svētku mēnesī iesaka padomāt ne tikai par finansēm, bet arī garīgajām bagātībām.

 

ŪDENSVĪRS

Jums šajā mēnesī var izdoties piesaistīt bagātību un labklājību. Pozitīvās domas atstās ļoti labu ietekmi uz Jūsu enerģētiku. Jūs sajutīsiet pārliecību par sevi, kas ar spēku un ticību palīdzēs ķerties pie jaunām lietām, kā rezultātā Jūs, protams, gaida arī finansiālā veiksme. Noskaņojiet sevi uz visu to labāko, sāciet krāt, bet kaut kam konkrētam – jaunai kleitai vai ceļojumam.

 

ZIVIS

Jums uzmanīgi jāseko līdzi tam, kur aizplūst Jūsu finanses. Iespējams, ka Jums vajag ieviest savu grāmatvedību vai arī iegādāties kādu talismanu, kas piesaista veiksmi naudas lietās. Izvēlēties to veidu, kas Jums ir vistuvākais – darbs ar savu iekšējo pasauli vai racionāla pieeja. Izlēmīgākajām Zivīm var izdoties apvienot patīkamo ar lietderīgo.

 

Leave a Comment