Lielais novembra horoskops sievietēm- domā pozitīvi!

AUNS

Jums zvaigznes šajā mēnesī iesaka uzsākt nodarboties ar fiziskiem vingrinājumiem un, iespējams, arī pamēģināt kādu diētu. Ja diēta Jums nav nepieciešama, tad vienkārši biežāk uzturieties svaigā gaisā, apmeklējiet baseinu vai sporta zāli.

 

VĒRSIS

Zvaigznes šajā mēnesī vēlas redzēt Jūsu sasniegumus un panākumus, tāpēc līdz novembra beigām pabeidziet visu, ko esat iesākušas, pretējā gadījumā – problēmas var Jūs apsteigt, un Jūs no tām netiksiet galā visas ziemas garumā. Jo vairāk lietu Jūs paspēsiet izdarīt, jo labāks būs Jūsu noskaņojums un enerģētiskais stāvoklis kopumā.

 

DVĪŅI

Jums zvaigznes šajā mēnesī iesaka nedaudz vairāk laika tērēt tieši savām sieviešu lietām. Tikai ar smagu darbu Jūs varēsiet gūt panākumus šajā pavisam ne vieglajā periodā. Organisms pakāpeniski mēģina pielāgoties aukstumam un pierast pie gaismas trūkuma, taču Jūsu pozitīvā attieksme palīdzēs Jums padarīt novembri visnotaļ produktīvu.

 

VĒZIS

Jums zvaigznes šajā mēnesī iesaka nedaudz vairāk laika pavadīt kopā ar ģimeni un draugiem, jo draudzību un mīlestību atlikt nevar, tāpēc parādiet visiem, ka Jūs par to neesat aizmirsušas. Pierādīt gan neko nevajag – ar mazliet uzmanības būs gana!

 

LAUVA

Jums šajā mēnesī tiek ieteikts atbrīvoties no visām negatīvajām domām, jo viss negatīvais, kas tiks atstāts Jūsu prātos un pāries uz nākamo mēnesi, var atnest ļoti daudz nepatikšanu gan personīgajā dzīvē, gan arī darbā un finansēs. Sieviešu enerģētika ir ļoti jūtīga uz tāda veida problēmām, tāpēc neļaujiet šīm negatīvajām domām pār sevi valdīt.

 

JAUNAVA

Jums šajā mēnesī noteikti nevajadzētu uzsākt  risināt savas problēmas, kamēr nav 100 % skaidrs, ka tas atmaksāsies. Pamēģiniet nogaidīt piemērotu brīdi, velti neriskējiet un neizrādiet savus “zobus un nagus” bez vajadzības!

 

SVARI

Jums zvaigznes šajā mēnesī iesaka izvairīties no mīlas intrigām, tāpēc pacentieties izdarīt tā, lai Jūsu romantiskās attiecības nekļūtu par vispārēju apspriešanas un novērošanas objektu. Pēc iespējas vairāk laika centieties pavadīt kopā ar savu mīļoto cilvēku, taču tajā pat laikā Jūs pilnīgi noteikti ir vajadzīga arī vienatne.

 

Lasi vēl: Lielais mīlestības horoskops novembrim- esiet piesardzīgi!

 

SKORPIONS

Jums savu sievišķo enerģiju palīdzēs saglabāt piesardzība, tāpēc pacentieties būt visnotaļ vērīgas, it īpaši tas attiecas un veselību un finanšu lietām – tērējiet mazāk, ģērbieties siltāk! Problēmas finanšu jomā var atņemt Jums veiksmi šajā sfērā uz diezgan ilgu laiku, kā arī visparastākā saaukstēšanās var ierosināt nopietnas Vese***as problēmas.

 

STRĒLNIEKS

Šis ir ļoti labvēlīgs laiks atpūtai, tāpēc šajā mēnesī pacentieties atslābināties, samazinot savu slodzi gan darbā, gan mājās. Atrašanās ģimenes vai draugu lokā darbosies kā efektīvs laba noskaņojuma stimulators, tāpēc Jums šajā mēnesī būtu ieteicams izvairīties no būšanas vienatnē.

 

MEŽĀZIS

Jums ir jātaupa sava enerģija kam ļoti svarīgam, tāpēc neizšķiediet savu spēku priekš mazsvarīgām lietām. Zvaigznes rekomendē koncentrēt visu savu uzmanību uz tiem uzdevumiem, kas ir vissarežģītākie, bet visu, ko Jūs varat atlikt vismaz līdz decembrim, arī ir jāatliek uz vēlāku laiku!

 

ŪDENSVĪRS

Jums šajā mēnesī zvaigznes iesaka izvairīties no liekulības un meliem, kas var piesaistīt diezgan daudz problēmu. Romantiskās attiecības novembrī var pārcelt pavisam citā, daudz augstākā līmenī, kas ļaus Jums arī stiprināt saikni ar savu vīrieti, bet tām, kuras vēl joprojām ir vienas un atrodas meklējumos, zvaigznes palīdzēs pārvarēt nedrošība un dāvās veiksmi.

 

ZIVIS

Jums šajā mēnesī ir ieteicams izvairīties no nevajadzīga riska. Jebkuras avantūras, pat tās, kas pirmajā acu uzmetienā šķiet pilnībā drošas, var izrādīties visnotaļ bīstamas, bet neveiksmju sekas šajā mēnesī Jums var būt ļoti ievērojamas. Lai izvairītos no liekām problēmām, vairāk jāpievēršas saviem pienākumiem, nekāpjot uz trausla un nepārbaudīta ceļa.

 

 

 

 

Leave a Comment