Kā podiņš ar vāciņu vai kā kaķis ar suni? Lielais saderību horoskops sievietēm

Auns

Kā viņu ietekmēt: Viņš ir jauks, mīl dalīties un rūpēties, pieglaimojies viņam, un viņš atdos pēdējo kreklu, kurš mugurā. Viņš ir līdzjūtīgs un uzticīgs, klausīsies un centīsies palīdzēt, tāpēc atrodi kaut ko, kur viņš spēs sniegt palīdzīgu roku.

Dažreiz viņš ir tiesājošs, izdara pārsteidzīgus secinājumus un rīkojas, neapdomājot iespējamās sekas, tāpēc tev ar savu diplomātiju var nākties palīdzēt viņam tikt ārā no nepatikšanām (viņš to novērtēs).

Viņš ir diezgan greizsirdīgs, tāpēc centies nebūt pārspīlēti draudzīga pret pretējo dzimumu. Viņam patīk kontrolēt un organizēt lietas, ļauj viņam to darīt un piekrīti, izsakot savu viedokli. Viņš vēlas kādu, kura spēj pielāgoties viņa vēlmēm, tāpēc esi elastīga un izdabājoša.

Ko nevajadzētu darīt: Nekad nekritizē viņu citu priekšā, vai arī viņš kļūs par dusmīgu Tasmānijas velnu. Nedod viņam ieteikumus par to, kā paveikt lietas, ja vien viņš to neprasa.

Nerīkojies kontrolējoši, atceries, ka viņš ir tas, kurš ir vadonis ( izmanto pieglaimošanās tehniku, lai iegūtu to, ko vēlies ). Nespēlē spēlītes un neesi pat nedaudz pompoza, viņš dod priekšroku dabiskumam, nesamākslotībai. Ļauj viņam rīkoties pa savam, un viņš dos tev visu, ko vien tava mazā, jaukā sirsniņa vēlēsies.

Vislabāk viņš sader ar: Lauvu, Strēlnieku, Vērsi, Ūdensvīru.

Viņš konfliktē ar: Dvīņiem, Skorpionu, Vēzi, Zivīm.

Neitrāli: Auns, Jaunava, Svari, Mežāzis.

 

Vērsis

Kā viņu ietekmēt: Viņš ir materiāls cilvēks ar juteklisku dabu. Tu noteikti vari piesaistīt viņa uzmanību, valkājot modīgas drēbes un lietojot vilinošas smaržas. Viņam patīk dāvināt ziedus un dāvanas, tāpēc uzvedies graciozi, esi pateicīga par ikkatru no tām un tu saņemsi vēl vairāk.

Viņam patīk sievišķība un grācija sievietē, lai viņš varētu demonstrēt savas rūpes un apdomu par tavu labklājību.

Atmet jebkādu skaļu, strīdīgu vai kontrolējošu uzvedību, kas tev varētu piemist un praktizējies būt “viņa lēdija”. Viņš var labi orientēties mūsdienu finanšu un biznesa jautājumos, bet viņš ir romantiķis un vēlas izturēties pret tevi ar cieņu, vecmodīgajā veidā. Dod viņam iemeslu to darīt.

Kaut arī viņš vēlas, lai tu esi sievišķīga, tomēr viņš negribētu, lai tu esi samīdīta puķīte, kurai ir nepieciešama pastāvīga uzmanība, izvairies būt pārlieku, pārspīlēti emocionāla.

Ko nevajadzētu darīt: Viņš var būt ļoti dāsns pret tevi, bet neiztukšo viņu ne materiāli, ne garīgi vai arī viņš var padomāt, ka esi zelta meklētāja.

Nerunā detaļās par iepriekšējām attiecībām, atturi viņu no kļūšanas greizsirdīgam vai arī dāvanas var apstāties. Necenties viņam nozagt starmešu gaismu, kad atrodaties sabiedrībā. Kad Vērsis kaut ko ir nolēmis, viņš to nemainīs, tāpēc necenties turpināt šīs domstarpības, savādāk tas var novest pie strīda.

Atceries, ka viņš vienmēr izbauda tava aizstāvja lomu. Ļauj viņam to darīt.

Vislabāk viņš sader ar: Lauvu, Strēlnieku, Vērsi, Ūdensvīru

Konfliktē ar: Dvīņiem, Skorpionu, Vēzi, Zivīm

Neitrāli: Auns, Vērsis, Dvīņi, Svari

 

Lasi arī: Ķīniešu horoskopa saderība

 

Dvīņi

Kā viņu ietekmēt: Viņš ir garīgs cilvēks, kuram ļoti patīk runāt, tāpēc rīkojies ieinteresēti, neizrādi garlaicību un iemācies klausīties. Viņam patīk runāt ar cilvēkiem, un viņš var aizmirst par saviem sociālajiem pienākumiem pret tevi, iemācies izklaidēt sevi pati.

Viņš ir slavens ar to, ka lūgs tev ierasties uz “svarīgu” tikšanos, bet pats būs nokavējies. Tad, kad sāksi izprast viņa viduvējo kavēšanās laiku, rēķinies ar to un ierodies saskaņā ar to. Viņš vienmēr ir aizņemts ar lietām, kuras jāpaveic. Izmanto to savā labā un lūdz viņam izdarīt lietas priekš tevis. Viņam vienmēr ir jaunas idejas, ko darīt vai par ko runāt, dzīve noteikti nebūs garlaicīga. Ja tu būsi dusmīga uz viņu, tas nebūs uz ilgu laiku, jo viņš pierunās tevi piedot.

Ko nevajadzētu darīt: Necenties pienaglot viņa kurpes pie grīdas, lai noturētu viņu uz vietas, tas neizdosies, viņš baidās no garlaicības vairāk nekā no Nā*es.

Necenties pārrunāt vai pārspēt viņu šajā jomā, tev tas neizdosies, un viņš to var ņemt ļaunā. Vienu dienu viņš var pieņemt noteiktu pozīciju vai skatījumu un nākamajā dienā jau pavisam citu, tāpēc necenties diskutēt par vai pret viņa nostāju, nogaidi, kamēr viņa skatījums nonāk vienā līmeni ar tavu, tad jūs abi spēsiet piekrist. Nekļūsti pārlieku mīloša publiski, tas viņu padara nervozu, pagaidi, kamēr esat divatā.

Vislabāk viņš sader ar: Svariem, Ūdensvīru, Dvīņiem, Zivīm

Konfliktē ar: Aunu, Lauvu, Strēlnieku, Mežāzi

Neitrāli: Vērsis, Vēzis, Jaunava, Skorpions

Vēzis

Kā viņu ietekmēt: Viņam patīk kāds, kurš ir dvēseles biedrs, ar kuru var baudīt garas un ilgas sarunas. Viņam mēdz būt svārstīgs garastāvoklis, tāpēc palīdzi, kad viņš saskumst un priecājies ar viņu, kad viņš ir labā noskaņojumā. Viņš ir intuitīvs un var sajust tavas patiesās jūtas, esi patiesa un īsta, nevis dižmanīga un samākslota. Viņš var pieskaņoties tavam garastāvoklim un just to pašu minūšu laikā. Ja tu esi laimīga, viņš būs laimīgs, ja tu esi noskumusi, viņš arī. Viņam patīk sabiedriskas lietas, bet nepārspīlējot. Saņem viņa apstiprinājumu pirms kaut kam nododies.

Ko nevajadzētu darīt: Nekļūsti bezrūpīga par savu izskatu, viņš novērtē skaistumu. Ir noteiktas lietas vai uzskati, kuri viņam ir tuvāki par citiem, tāpēc nekāp uz šīm varžacīm. Neved citu cilvēku emocionālo kravu pie viņa, viņš var iegūt šīs emocijas un saskumt. Necenties dominēt pār viņu, izmanto diplomātisku pārliecināšanu.

Vislabāk viņš sader ar: Skorpionu, Zivīm, Vērsi, Jaunavu

Konfliktē ar: Aunu, Lauvu, Strēlnieku, Dvīņiem

Neitrāli: Vēzis, Svari, Mežāzis, Ūdensvīrs

 

Lasi arī: Numeroloģijas saderības tests. Cik ļoti jūs saderat kopā?

 

Lauva

Kā viņu ietekmēt: Viņam patīk būt uzmanības centrā, un viņam apkārt parasti ir daudz fanu un draugu. Iemācies būt “grūpija”, bet nespodrini viņa apavus. Viņš jūtas tā, it kā varētu iekarot gandrīz jebko, tāpēc atstāj dažus jautājumus par tavām patiesajām jūtām neatbildētus, mistērija un intriga padarīs viņu vāju. Viņam vienmēr apkārt būs sievietes, tāpēc sāc pierast.

Viņš parasti ir diezgan atvērts un godīgs par lietām, tāpēc tev vajadzētu spēt lasīt viņa prātā kā no grāmatas. Viņam patīk jautrība un labi pavadīt laiku, tāpēc esi gatava ballēties. Ļauj viņam zināt, ka viņš ir tavs karalis, un viņš tev ļaus būt karalienei.

Ko nevajadzētu darīt: Viņam patīk lielīties pašam par sevi, dažkārt pārspīlējot, tāpēc nesmejies atklāti un neizzobo viņu, tas viņu ļoti aizskartu. Neizrādi greizsirdību. Viņš tev atklāti pateiks, kad kāds no taviem ieradumiem sāks viņu kaitināt. Nestrīdies un nenoliedz to, bet maini. Neizaicini viņa dominēšanu vai pozīciju, vai arī tev uz rokām būs vārdiski ievainots Lauva.

Vislabāk viņš sader ar: Aunu, Strēlnieku, Lauvu, Ūdensvīru

Konfliktē ar: Dvīņiem, Vēzi, Zivīm, Skorpionu

Neitrāli: Vērsis, Jaunava, Svari, Mežāzis

Jaunava

Kā viņu ietekmēt: Viņš ir problēmu risinātājs un par visu parūpējas, tiklīdz ir pietiekami daudz laika to apdomāt. Sniedz viņam detaļas un laiku, un viņš par visu parūpēsies. Viņš var izskatīties auksts un imūns pret tavām emocijām un asarām, bet iekšēji viņš ir vispārēji nobažījies un cenšas analizēt, kāda ir tava problēma, lai spētu palīdzēt. Viņam rūp, bet viņš to izrāda savādāk nekā lielākā daļa cilvēku.

Viņš var uzstādīt standartu, kādu uzvedību viņš sagaida, noskaidro to un paliec pie tā. Viņš var provocēt uz strīdu, lai pārbaudītu, ja jūt, ka tev ir vienalga. Tāpēc ļauj viņam zināt, kādas ir tavas jūtas. Viņam patīk savā veidā spēlēt “tēta” lomu, tāpēc ļauj viņam zināt, ka paļaujies uz viņu, un viņš tavas labklājības labā darīs visu. Viņam ir dziļa taisnīguma izjūta, tāpēc apelē pie tās, kad vēlies iegūt punktu kādā argumentā.

Ko nevajadzētu darīt: Nestājies viņam ceļā vai arī viņš uzmetīs lūpu un nebūs pieejams, kamēr nenomierināsies. Neielauzies vai neuzspied diskusiju, ja redzi, ka viņš domā, dod viņam laiku atgriezties reālajā pasaulē.

Vislabāk viņš sader ar: Vērsi, Vēzi, Mežāzi, Zivīm, Jaunavu

Konfliktē ar: Skorpionu, Ūdensvīru, Lauvu, Aunu

Neitrāli: Dvīņi, Svari, Strēlnieks

Svari

Kā viņu ietekmēt: Viņam nepatīk aizskart cilvēku jūtas, un viņš var turpināt attiecības ar tevi, pat ja to nevēlas. Iemācies lasīt starp rindiņām.

Viņam patīk skaistums, kuru vērtē pēc tā, ko spēj saskatīt acis, tāpēc padari sevi acij tīkamu: drēbes, mati, kosmētika.

Viņam patīk dot padomus un palīdzēt citiem ar risinājumiem viņu problēmām, kurus viņš izveido savā prātā. Jautā viņam padomu, lai pabarotu viņa iedomību.

Viņš ir vairāk iemīlējies pašā vārdā “mīlestība” nevis pieredzē, ko tā sniedz. Uzturi romantisko liesmu degot ar nelielām, sentimentālām lietām un mīlestības apliecinājumiem.

Viņš ienīst apjukumu un nesaskaņas, tāpēc saglabā miera un klusuma atmosfēru, un tas iekļauj arī kārtīgu māju. Viņš tevi uzlūkos, ka savu cilvēku numur viens, tāpēc tev ir jāsaglabā šis statuss vai arī viņš būs vīlies.

Ko nevajadzētu darīt: Viņš mēdz būt svārstīgs, kas ir viņa nepārtrauktās analizēšanas sekas. Tāpēc nepaļaujies uz jebkādu lēmumu, kuru viņš pieņem kā uz akmenī kaltu. Viņam patīk analizēt pilnībā visu, tāpēc neļauj tam tevi aizskart, tas pat var dažreiz noderēt.

Vislabāk viņš sader ar: Dvīņiem, Ūdensvīru, Lauvu, Aunu, Jaunavu

Konfliktē ar: Vērsi, Mežāzi, Skorpionu, Strēlnieku

Neitrāli: Vēzis, Svari, Zivis

Skorpions

Kā viņu ietekmēt: Viņš ir magnētisks un noslēpumains, tur savas domas un zināšanas dziļā seifā. Lūgšanās neiedarbosies, tāpēc tev ir jāsamierinās ar to, ko viņš pats izvēlas tev atklāt.

Viņam ir spējas ieskatīties tevī un uzzināt, kas nodarbina tavu prātu, tāpēc pierodi, ka tevi lasa kā atvērtu grāmatu. Viņš kaislīgi iestājas par visu, kam tic, ieskaitot seksu, tāpēc, ja tu esi auksta vai neieinteresēta, jūs ilgi kopā nenoturēsieties.

Kad viņš sāk lekciju par vienu no savu mīluļu nedarbiem, vienkārši piekrīti viņam un centies graciozi nomainīt tematu.

Viņam ir hipnotizējoša personība, un sievietes dabiski jūtas piesaistītas viņam, bet centies neizrādīt greizsirdību. Viņš ir valdošs vīrietis, un viņam piemīt spējas fiziski nodot savu gribu tālak citiem. Tā arī tu zināsi, ko viņš vēlas. Rūpējies par viņa nelielajām vēlmēm, un viņš sniegs tev to, pēc kā alksti tu. Viņš ir līdzjūtīgs un saudzīgs pret tiem, kuri viņam rūp, izrādi to, ka novērtē viņa uzmanību.

Ko nevajadzētu darīt: Nemelo vai necenties kaut ko noslēpt no viņa, jo tas neprasīs ilgu laiku, kamēr viņa detektīva prāts to noskaidros. Neradi aizbildinājumus, kad viņš vēlas saņemt uzmanību vai mīlestību, savādāk viņš to atradīs citur.

Neprovocē viņu uz dusmām ar nomelnojošām vai rupjām piezīmēm, jo viņš var ikvienu sakapāt gabalos tikai ar vārdiem – labāk nekā kareivis ar triecienšauteni.

Vislabāk viņš sader ar: Vēzi, Zivīm, Dvīņiem, Strēlnieku, Mežāzi

Konfliktē ar: Aunu, Vērsi, Lauvu, Jaunavu, Svariem

Neitrāli: Skorpions, Ūdensvīrs

 

Lasi arī: Pašas labākās un kaislīgākās seksuālās saderības pēc Zodiaka zīmes

 

Strēlnieks

Kā viņu ietekmēt: Viņš ir enerģijas pārpilns, jautrību mīlošs un sociāls, tev ir jābūt skaistai, asprātīgai un jāspēj saprasties ar viņa draugiem. Viņa entuziasms un vēlme pēc izaicinājuma liek viņam lekt pie puspabeigtām shēmām un plāniem, kuri nav kārtīgi pārdomāti, tāpēc informē viņu par trūkstošajām detaļām.

Viņš ir romantisks, bet tikai virspusēji, tev būs jāiemācās, kā tas patiešām notiek. Viņš ir izšķērdīgs gandrīz visā, ko dara, tāpēc tev būs jāpalīdz kontrolēt viņa tēriņus.

Viņa godīgā un naivā daba padara viņu netaktisku, kad ir jāpasaka pareizās lietas, viņam mēdz būt grūti atrast īstos vārdus. Tev ir jāinterpretē viņa sacīties tā, kā tam vajadzētu izklausīties. Viņam patīk sports un aktivitātes ārpus mājām, tāpēc sāc iemīlēt šīs lietas, jo viņš sagaida, ka pievienosies.

Ko nevajadzētu darīt: Neapšaubi viņa godīgumu vai uzticību, viņš šīs lietas augstu vērtē. Neizsmej viņa fantastiskās idejas un plānus, esi pacietīga un atturīga. Negaidi, ka viņš sēdēs uz vietas kā dīvāna kartupelis, viņš nav no tiem. Nedomā, ka tev būs garlaicīgi, šī problēma neradīsies.

Vislabāk viņš sader ar: Aunu, Lauvu, Skorpionu, Jaunavu, Strēlnieku

Konfliktē ar: Dvīņiem, Vēzi, Svariem, Vērsi

Neitrāli: Mežāzis, Ūdensvīrs, Zivis

Mežāzis

Kā viņu ietekmēt: Viņš ir metodisks, rutinēts un organizēts, parādi viņam, kā tu spēj saplānot pati savas dzīves aktivitātes.

Viņš ir tradicionāls, praktisks un efektīvs, parādi viņam, cik labi spēj vadīt par savām finansēm un resursiem.

Viņam patīk ģimeniskums un kopības sajūta, parādi savu ģimenes koku, paņem līdzi savu mazo brāli, iesaisties kādā organizācijā. Viņa ticība ir “rīcība runā skaļāk nekā vārdi”, tostarp mīlestības lietās. Tev var nākties izvilināt vārdu “mīlestību” no viņa. Viņam patīk dzīšanās pakaļ, tāpēc esi nedaudz grūti iegūstama, taču nepārcenties. Daži Mežāži, kaut arī ļoti spējīgi, var būt ar zemu pašapziņu, tāpēc esi viņa karsējmeitene.

Ko nevajadzētu darīt: Necenties glaimot, tas nedarbosies. Nepārsteidzies ar jauna un radikāla dzīvesstila piedāvāšanu, viņš ir pārāk tradicionāls.

Vislabāk viņš sader ar: Vērsi, Jaunavu, Skorpionu, Zivīm

Konfliktē ar: Dvīņiem, Lauvu, Svariem, Ūdensvīru, Aunu

Neitrāli: Vēzis, Strēlnieks, Mežāzis

Ūdensvīrs

Kā viņu ietekmēt: Kad tu redzi, ka viņš lūkojas kosmosā, tālumā, viņa prāts, visticamāk, ir 50 gadu tālā nākotnē, tāpēc maigi atgādini viņam, ka ir jāatgriežas uz zemes.

Neviens nav viņa labākais draugs, jo ikviens no jebkura sabiedrības līmeņa ir viņa draugs. Esi atvērta un laipna, kad viņu satiec.

Viņš ir ļoti mistisks un garīgs cilvēks, kuram ir nepieciešama brīvība analītiskiem meklējumiem. Tu dzirdēsi daudz teoriju un ideju, kuras ir radikālas un robežojas ar neiespējamo, vienkārši smaidi un esi laba auditorija. Jā, tu drīksti uzdot jautājumus.

Viņš tur savas domas un emocijas labi noslēptas, tāpēc tās netraucēs viņa atturīgajai ārienei. Viņš tevi var mīlēt, bet to neizrādīt. Šajā sakarā tev ir jābūt nedaudz pretīmnākošai. Viņš baidās no pāragrām un stingrām emocionālām saiknēm, tāpēc slēp savas emocijas un uzvedies kā draugs, kurš nepieprasa neko ekskluzīvu.

Kad viņš jutīs, ka vari eksistēt paralēli viņam, bez vēlēšanās, lai viņš tev pieder, viņš jutīsies drošs, lai atbildētu tev ar to pašu.

Viņš ir liels optimists, ja jutīsies nomākta, viņš nepadosies, kamēr nebūs tevi uzmundrinājis. Viņš visu analizē, tāpēc neizpaud uzreiz visu informāciju par sevi, ļauj viņam to iegūt palēnām. Saglabā nelielu mistēriju par sevi tik ilgi, cik vien iespējams.

Ko nevajadzētu darīt: Neesi uzmācīga, it īpaši ar emocionālo nastu. Viņš ar to netiks galā, viņš vēlas, lai tu pati risini savas emocionālās problēmas.

Necenties piekļūt viņa privātajām domām, viņš ar tām dalīsies, kad vēlēsies. Viņš augstu vērtē uzticību, kas tev nozīmē brīvību, bet nepārcenties jeb arī tomēr sastapsies ar kontroli. Neizsmej viņa futūristiskās idejas vai arī viņš tajās tevi neiekļaus.

Vislabāk viņš sader ar: Dvīņiem, Svariem, Strēlnieku, Ūdensvīru

Konfliktē ar: Aunu, Mežāzi, Vērsi, Vēzi, Jaunavu

Neitrāli: Lauva, Svari, Zivis

 

Lasi arī: Austrumu horoskops: saderība pēc dzimšanas gada

 

Zivis

Kā viņu ietekmēt: Viņš ir jūtīgs un intuitīvs, ieinteresēts garīgās lietās un, visticamāk, ieinteresēts mistikā, astroloģijā un tām līdzīgajās lietās. Izcel šos tematus dienas gaismā, un jums būs par ko runāt stundām ilgi.

Viņš ir līdzjūtīgs, un visi var paļauties uz viņa palīdzību. Arī tu to vari saņemt, ja ir nepieciešamība, bet nepārcenties. Viņš sapņo par lielām lietām, bet dažreiz nesāk rīkoties. Esi tā dzirkstele, kas liek viņam sākt kustēties.

Viņš ir īsts romantiķis un novērtē vakariņas sveču gaismā un sēdēšanu ērtā dīvānā pie kamīna. Saņem mīļumu un romantiku. Viņš atzīst visa veida skaistumu, sākot no vienas pašas puķītes, līdz pat mežonīgiem dabasskatiem un antikvāriem priekšmetiem. Ģērbies skaisti un atrodies skaistu lietu tuvumā, lai viņš to varētu apbrīnot.

Ko nevajadzētu darīt: Nenoslogo viņu ar pārāk lielu citu cilvēcisko problēmu kravu, viņam no tā ir jāatpūšas.

Neatņem viņam nepieciešamos vientulības mirkļus, jo tajos viņš uzlādē savas baterijas. Viņš ir lielisks klausītājs, bet ļauj arī viņam izteikties. Viņš ir bez aizspriedumiem un atvērts, negaidi, ka viņš būs tiesājošs.

Vislabāk viņš sader ar: Vēzi, Skorpionu, Vērsi, Dvīņiem, Jaunavu, Mežāzi

Konfliktē ar: Aunu, Lauvu, Strēlnieku, Svariem

Neitrāli: Ūdensvīrs, Zivis

la.lv

 

 

 

Leave a Comment