Lielākā kļūda, ko jūsu zodiaka zīme rada attiecībās!

Vēzis

Jūs vienmēr  „pārāk” mīlat attiecībās. Jūs varētu domāt, ka esat taisnīgs, bet jūsu attieksmes dēļ jūsu partneris vienkārši nosmok attiecībās. Šajā ātrumā jūs varat noslīcināt viņu savā mīlestībā.

LASI ARĪ: 5 Zodiaka zīmes, kuras gaida veiksme 2019. gada pavasarī!

Lauva

Jūsu lepnums ir jūsu pašiznīcināšana attiecībās. Jums jābūt pietiekami pazemīgiem, lai atzītu to, ka neesat perfekts. Jums jābūt pietiekami pazemīgiem, lai atzītu, ka dažkārt jums ir nepieciešama palīdzība. Iemesls, kāpēc jūs iznīcināt savas attiecības, ir tāpēc, ka esat pārāk lepns, lai lūgtu palīdzību. Jūs kļūdaini domājat, ka varat izdarīt visu pats!

Jaunava

Jūs esat pārāk stingri. Jūs esat pārāk neapmierināts ar visu. Kad pat mazākā lieta šķiet nepietiekama, jūs pārmērīgi reaģējat, un jūs rīkojies tā, it kā tas būtu pasaules gals. Jūs esat pārāk dramatisks, un tas var būt biedējoši attiecībās.

Svari

Lielākā kļūda jūsu attiecībās ir jūsu nevēlēšanās piecelties. Jūs vienmēr varat būt paklājs. Jūs ļaujat citiem cilvēkiem staigāt pa sevi visu laiku. Jūsu apsēstība ar patīkamu partneri visu laiku – tas ir iemesls, kāpēc jūs esat kļuvis tik bezgalīgs.

LASI ARĪ: Izvēlies sirdi un uzzini, cik romantisks tu esi!

Skorpions

Tas tikai aizņem pārāk daudz laika, pirms atļaujat sev atvērties un kļūt neaizsargātiem ar kādu citu. Jums jāatzīst, ka ne visi ir tik pacietīgi. Ne visi būs tik priecīgi gaidīt. Jūs nevarat būt tik egoistiski, ka domājat, ka ikviens vienkārši automātiski pielāgosies jūsu emocionālajam ritmam attiecībās.

Strēlnieks

Jums kļūst pārāk garlaicīgi, ja jūtat, ka jūs esat “pieradināts”. Jūs meklējat pastāvīgu aizraušanos un aizrautību savā dzīvē. Un, kad jums ir garlaicīgi attiecības, jums būs kaut kas interesants citur. Jums patiešām ir jāapzinās saistību un centību vērtība!

Mežāzis

Jums jāiemācās mazliet atpūsties. Dzīvi nevajadzētu uztvert tik nopietni, it īpaši, ja runa ir par mīlestību. Jūsu pesimisms un amorāla attieksme ne vienmēr ir cilvēkiem patīkama. Uzziniet, kā redzēt spilgto dzīves pusi. Jums ne vienmēr ir jābūt tik ciniskam!

LASI ARĪ: 3 veidu debesu būtnes, kuras palīdz mums uz Zemes

Ūdensvīrs

Jūsu nespēja (vai nevēlēšanās) izteikt sevi emocionālā līmenī ir jūsu lielākā kļūda. Jūs vienkārši neļaujiet saviem partneriem justies tā, ka viņi var uzticēties jums ar savām jūtām. Tu esi tik slēgts emocionālā līmenī, ka šķiet, ka esat tik atdalīts no visas situācijas!

Zivis

Jūsu lielākā kļūda attiecībās ir jūsu finansiālā neapdomība. Jūs esat pārāk bezatbildīgi ar savu naudu. Jūs vienmēr dzīvojat fantastiskā mazā pasaulē un domājat, ka jūs varat iegūt visu, ko vēlaties!

avots: esotericblog

Leave a Comment