Lielisks stresa pārvarēšanas veids – pārtopi par kazu uz trīs dienām!

Tomēr, lai arī cik laba dzīve viņam neizskatītos, tu nemainies ar suni vietām, jo tad tu izskatītos sajucis prātā un tu zini, ka zāle ne vienmēr ir zaļāka otrā pusē.

Tomass Tvaits tomēr nebija tik pārliecināts kā tu. Viņš uzskatīja, ka dzīvnieki ir laimīgāki vai vismaz viņi piedzīvo mazāku stresu nekā cilvēki. Tieši tādēļ viņš izlēma pārtapt par kazu.

Izlasi arī: Lietas, kas tavās mājās tevī rada milzīgu stresu

Tomass pavadīja trīs dienas dzīvojot un ganoties kopā ar Šveices Alpu kazām. Kā jau tu noproti, lai to izdarītu, vajadzēja piedzīvot ekstrēmas pārvērtības. Viņš nēsāja īpašas protēzes, kas atļāva Tomasam staigāt uz visām četrām. Viņš pat bija konsultējies ar neirologu par iespēju “izslēgt” dažas savu smadzeņu daļas, kas ir atbildīgas par atmiņu un valodu.

Kādēļ viņš to darīja? Tomass Tvaits savā jaunajā grāmatā Goat Man: How I Took a Holiday from Being Human (“Kazu cilvēks. Kā es paņēmu atvaļinājumu no būšanas par cilvēku”) skaidro, ka viņš vēlējies izbēgt no neizbēgajām cilvēku problēmām.

Sākotnēji Tomass pārliecinājās, ka viņš nedodas uz savu jauno trīs dienu mājvietu pārošanās sezonas laikā, lai arī pats apgalvo, ka viņš esot satuvinājies ar kādas sieviešu kārtas kazu. Viņš apgalvo, ka ir bijuši momenti, kad viņš juties patiešām laimīgs, piemēram, tad, kad viņš ar kazām esot devies ganībās.

Interesanti: Stresa horoskops. Par ko “streso” katra zodiaka zīme un kā ar to tikt galā

Un, jā, Tomass arī visas šīs dienas ēda zāli. Viņam nācās pie tā pierast, tomēr tas nenācās tik grūti, kā varētu likties. 

Avots: menshealth.com

Leave a Comment