Lielpilsētu ugunis vai mazpilsētu šarms. Kas vislabāk piestāv katrai zodiaka zīmei?

AUNS Auni dod priekšroku aktīvam dzīvesveidam. Viņiem vajadzīga aizrautīga sabiedriskā dzīve, izpriecas un izaicinājumi, kas atbilst viņu visai avantūristiskajam raksturam. Ja plāno ceļojumu, laba vieta, kas nodrošinās ikdienišķo adrenalīna devu, ir slavenā spēļu elle Lasvegasa.

VĒRSIS Vērša zīmē dzimušajiem patīk justiem sevišķiem un īpašiem. Viņi grib justies pārliecināti, ka to finansiālās iespējas ir pārākas nekā citiem, vienkāršajiem mirstīgajiem. Un viņiem patīk to izrādīt, tāpēc derēs izšķērdīgas un greznas pilsētas, piemēram, Losandželosa. Vai Maskava.

DVĪŅI Dvīņiem vajadzīga nemitīgi mainīga vide, kur mutuļo dzīvība. Viņi vienmēr gatavi gūt jaunu pieredzi un to var nodrošināt tikai Ņujorkai līdzīgas lielpilsētas.

VĒZIS Vēzim patīk izcelties pūlī. Ja esi dzimis šajā zīmē, visticamāk, esi liels individuālists, kas necieš līdzināties nevienam citam. Lieliska pilsēta dzīvei vai atpūtas braucienam būs Parīze.

LAUVA Lauvām patīk saulains laiks, pludmales un mentalitāte “nekas īpašs nav jādara”. Lai atveldzētu sirdi un gūtu jaunu enerģiju, ieteicams doties uz Barselonu. Tikai uzmanies: var tā iepatikties, ka paliksi tur uz dzīvi!

JAUNAVA Jaunavām tīk kārtība, rutīna un disciplīna. Pilsēta, kas apmierina šīs Jaunavas prasības un nodrošina atbilstošu dzīvesstilu, ir Berlīne.

SVARI Vīne, kas pazīstama ar savu mūzikas dzīvi un kultūras šedevriem, Svaru zīmē dzimušajiem būs gluži kā materializējies sapnis. Tā piedāvā gan arhitektūras pērles, gan baroka pilis un kafejnīcas ar senu vēsturi, kur kūsā mūsdienīga saviesīgā dzīve.

SKORPIONS Skorpioni ir stipri cilvēki ar izteiktu gribasspēku. Viņi jūtas kā mājās pilsētās, kas līdzinās Čikāgai, jo tur viņu karotāju personībām ir vislielākās iespējas izpausties.

STRĒLNIEKS Interesanti, bet Strēlniekiem nav tādu perfekti atbilstošu pilsētu. Viņi pēc dabas ir pētnieki un labprāt katru gadu pārvāktos uz citu vietu. Un ceļojumi šo iespēju dod! Klejotāju dabai tuva pilsēta ir Roma, kur var izbaudīt senatnes un modernā kokteili, kas vismaz uz laiku apmierinās viņu nerimtīgo dabu.

MEŽĀZIS Mežāžiem patīk pilsētas, kurās ir daudz muzeju, teātru un “aktivitāšu”. Tomēr viņi nav īsti piemēroti lielpilsētas dzīvei un labāk jutīsies, piemēram, Soltleiksitijā.

ŪDENSVĪRS Ūdensvīriem patiks pilsētas ar superātru dzīves ritmu. Viņiem nepieciešami izaicinājumi, vietas, kur var pastāvīgi pārbaudīt savu spēju un iespēju robežas. To visu var sniegt, teiksim, Honkonga.

ZIVIS Zivju ideālistiskā daba nav piemērota lielo pilsētu urbānajai videi. Mākslinieciskās Zivis augstu novērtēs Eiropas kultūras šedevrus, tostarp Florenci

 

Avots:

aLA

COMMENTS

Leave a Comment