Lietas, kas piesaista veiksmi. Ko vajag turēt savās mājās un ko ne?

Lietas, kuras ir vēlamas katrā mājoklī:

Ziedi podiņos vienmēr atspoguļo savu saimnieku noskaņojumu. Ja rūpēsieties par zaļajiem draugiem, tie vienmēr noņems no jūsu pleciem daļu negatīvās enerģijas.

Miecētas ādas mājās (veikalā, ofisā…) simbolizē veiksmīgu tirgošanos, kapitāla pieaugumu, kā arī sargā uzkrāto. Tikai ādām ir nepieciešama rūpīga kopšana un uzmanība.

Kaltēti ziedi, ielikti vāzē un izveidoti kā savdabīgs pušķis, veicina labklājību, bagātību, veselību un omulību. Tie neitralizē negatīvu enerģiju. Tiesa, nereti valda uzskats, ka sausie ziedi ir nevēlami mājoklī. Vēl vairāk mājas enerģētiku uzlabo ziedi un tējas, kuras ir izkārtas atbilstošās vietās vai palīgtelpās.
Atcerieties, agrāk katrā lauku mājā pie griestiem tika kaltētas dažādas tējas un augi. Tējas un ziedi, kuri dabiskā veidā izžūst mājā un tiek saglabāti, izdala Vese***as enerģiju, kura aizsargā māju epidēmiju laikā.

Dzīvnieku figūriņas (tikai ne groteskas) sargā māju no nelaimēm, kā arī uzmana naudas pietiekamību. Suņi, lāči, tīģeri, pūķi sargā jūs. Ziloņi, kuri soļo cits aiz cita un paliek arvien mazāki, ir universāls attīrošs līdzeklis mājoklim. Ne velti agrāk daudzās mājās bija tieši ziloņu figūriņas.

Spilveni – laulāto mīlestības sargi. Gobelēntehnikā darināti, ar izšūtiem rakstiem, spilgti spilveni sargā no šķiršanās ar mīļoto un koncentrē uzmanību uz dzīvesbiedru. Ja spilvenus rotā ziedi, tie sargā veselību; ja virsū ir cilvēki, dzīvnieki – sargā no briesmām; ja attēlotas ainavas, ēkas – tas palīdz būt veiksmīgām visām jūsu idejām.

Lietas, ko nedrīkst turēt mājās:

Vecas, novalkātas čības nav labi turēt savā mājoklī – tās piesaista negatīvu enerģiju. Ja čības saplīst, tās vajag žigli aizvākt no dzīvesvietas.

Nav ieteicams turēt arī saplēstu, nederīgu apģērbu. Vienmēr izvērtējiet vecus apavus un apģērbu pēc principa – vai jūs to vēl valkāsiet vai nē. Ja nevalkāsiet, metiet ārā.

Trauki, kuriem ir plaisas, skrambas, izsisti robi, nolūzušas osiņas, izjauc pārtikas enerģiju, padarot to kaitīgu cilvēka Vese***ai. Lai cik ļoti jums patiktu kāds trauks, bet, ja tam ir kāda plaisa vai cits defekts, šāds trauks ir jāizmet. Šķīvis simbolizē ģimeni. Trauku defekti norāda uz iespējamām problēmām attiecībās.

Dzīvie augi, kuri ložņā pa visu sienu, nevar atrasties mājas iekšpusē. Vijīgie augi piesaista dažnedažādas Sli**bas. Ja šāds augs atrodas ārpusē pie mājas sienas, tas ir ļoti labi – šāds augs no ārpuses aizsargā māju. Savukārt savā dzīvesvietā vijīgos augus var audzēt uz apli, aptinot tos apkārt apļveida drātij.

Bīstami mājās turēt ir meldrus. Izkaltēti tie piesaista nelaimes, Sli**bas un pat nāvi. Līdzīgas nepatikšanas var radīt arī spalvu zāle, ja ar to rotās istabas. Tā simbolizē atraitnību. Tajā pašā laikā mājā var turēt citus sausos ziedus, kuri lielākoties visi pārstrādā negatīvo enerģiju, aizsargājot mājas iemītniekus no slimībām.

Nav vēlams mājās audzēt arī atraitnītes, jo tās ir tradicionālas kapu puķes.

Skuju zariņus vāzē var turēt tikai ap Jaungada svētkiem. Pārējā gada laikā tos turēt nevajag, jo tā ir slikta zīme.

Uzdāvinātu palmu nekad nenesiet savā mājā – tas ir uz lielu nelaimi. Savukārt begonijas ir simbols ģimenes labklājībai, tās vienmēr palīdzēs līdzsvarot situāciju.

Avots: ala111

Leave a Comment