Parasti, malto gaļu mēs gatavojam ar rezervi, nevis tieši tik, cik pietiktu ģimenes vakariņām vienai reizei.
Pārējo malto gaļu ir nepieciešams ievietot saldētavā, lai produkts nesabojātos. Nākamo reizi, kad nepieciešams paņemt nelielu daudzumu maltās gaļas, nākas visu atkausēt un atkal pāri palikušo malto gaļu sasaldēt no jauna.
Piedāvājam lielisku risināju, kā ērtāk uzglabāt malto gaļu, lai nākamo reizi to ņemot ārā no saldētavas lieki netērētu laiku. Patiešām ģeniāla metode, un kā zināms, viss ģeniālais ir vienkāršs.
Lasi arī: Bērnības garša – ķīselis; 4 receptes ķīselim
Šķirsti tālāk, lai uzzinātu vairāk par šo metodi un skatītos video: