Lietas, kuras obligāti jāņem līdzi dodoties uz festivālu!

1.Kempinga komplekts

tumblr_mnsvxdrx1H1rqfhi2o1_400

 

 

Daži festivāli ilgst pat 5 dienas, tāpēc šis ir ļoti svarīgi turklāt, lai varētu baudīt festivālu uz viesiem 100%, tev jābūt enerģijai katrai jaunai dienai, un tāpēc labs miegs ir svarīgs. Tā kā nakšņošana notiek teltīs, ir svarīgi iegādāties un izmantot labu telti. Veikalos ir diezgan plaša izvēle, sākot no divvietīgajām teltīm beidzot ar tiešām milzīgām. Dažviet pat ir iespējams iegādāties telti, kurā iekšā jau ir guļammaiss, kas varētu samazināt līdzi ņemamo mantu daudzumu.

turklāt telts ir ilgtermiņa ieguldījums, tāpēc noteikti nežēlo naudu un iegādājies labu, stabilu telti, kura tev noteikti noderēs ne vienam vien festivālam un pārgājienam.

2.Higēna

xTk9ZEzXUsCfUKE5mU

 

Noteikti neviens nevēlas staigāt apkārt netīrīgs un smirdīgs. Tāpēc noteikti līdzi paņem zīdaiņu mitrās salvetes, vairāk nekā vienu paciņu. Vēl viena lieta, kas būs ļoti noderīga – sausais šampūns.  un svarīgi, tu taču negribi nevienu aizbaidīt ar to, ka tava elpa ir nepatīkama, tāpēc noteikti paņem līdzi elpas atsvaidzinātāju!

 

3.Izskats, ērtums, lietderīgums

kQDYViryZHBqE

 

Tā kā laikapstākļi bieži mainās ļoti strauji, šīs lietas tev noteikti vajag, turklāt tajās tu jutīsies ērti un izskatīsies labi.
Noteikti vajag gumijas zābakus. Jau vairākus gadus ir tik plaša dažādu gumijas zābaku izvēle, ka tu noteikti vari atrast sev tīkamākos vai tev mājās tādi jau, ir un pasargāt sevi no slapjām kājām, justies ērti un izskatīties lieliski.

Otrkārt, lietus sargi ir tik neparocīgi festivāla laikā, tāpēc ideālākais variants ir lietusmētelis, visērtākais noteikti būs pončo veida. Šis arī būs noderīgi, lēti un varēsi baudīt festivālu, nesamirkstot un nesalstot.

 

4.Mobilā tālruņa uzlāde

ajgpGefucxTH2

 

Mūsdienās nu nekā neiztikt bez mobilā tālruņa. Noteikti vēlēsies iemūžināt pavadīto laiku fotogrāfijās, ‘selfijos’, taču tam arī ir risinājums. Mūsdienās tā nav problēma, veikalos var iegādāties dažāda izmēra un jaudas portatīvos lādētājus jeb tā sauktās ‘powerbankas’ . Otra lieta, ko noteikti paņem līdzi, ir plastikāta maisiņš, kuru ir iespējams aiztaisīt, lai tajā neiekļūtu mitrums, tajā ievietojot telefonu, tu to pasargāsi no samirkšanas  un iespējamajiem bojājumiem, ko var radīt mitrums.

Leave a Comment