Losandželosas KFC apvainots žurkas gaļas pārdošanā

12. jūnijā Losandželosas KFC klients Devoraizs Diksons nopublicēja savā Facebook lapā fotogrāfijas ar nagetiem, kas līdzīgs kādam grauzējam.

“Vakar iegāju KFC, un parunāju ar menedžeri, viņa pateica, ka tā ir žurka un atvainojās, laiks griezties pie juristiem!!! Esiet veseli un neēdiet ātros ēdienus, ” noteica šis vīrietis.

Tolaik uzņēmuma amatpersonas atspēkoja viņa iesniegumu, norādot, ka šie vistas ēdieni ” bieži atšķiras pēc lieluma un formas”. Vadošie mediji  burtiski uzzinājuši par šo stāstu un steidzās pastāstīt par to visai pasaulei.

snimok_ekrana_2015-06-25_v_16.16.07

 

Tīkla pārvaldnieki vairākkārt mēģinājuši sazināties ar Devoraizu, bet viņš viņus sūtīja pie jurista. Tad viņš nodeva gabaliņu “žurkas – frī” ekspertīzei.

Tomēr gēnu rezultātu pētījumi, ko veica neatkarīgi  laboratorijas eksperti, sarūgtināja klientu. Viņi apstiprināja, ka ar nagetā ir vistas gaļa. Iekšējā izmeklēšana un darbinieku aptaujāšana, protams, apstiprina šos secinājumus.

Kalifornijas restorāns pieprasīja atvainošanos no pircēja. Šī restorāna pārstāvji nosauca klientu par meli, ziņo Foxnews. Diksons un viņa advokāts pagaidām nav reaģējuši uz paziņojumu no KFC.

Avots: www.passion.ru

Leave a Comment