Lūk kā iemīlas dažādu Zodiaka zīmju pārstāvji; Visinteresantākais ir Lauva

342974-vlublennost-znaki-zodiaka

Ir cilvēki, kuri uzskata, ka iemīlēšanās notiek hormonu vai kādu īpašu ķīmisku reakciju rezultātā ķermenī, bet tajā pat laikā ir ne mazums cilvēku, kas domā, ka par šāda veida jūtām neapšaubāmi atbild tikai liktenis!

Patiesībā spēja iemīlēties un tas, kā mēs to darām ir ļoti lielā mēra atkarīga no Zodiaka zīmes, kādā esam dzimuši!

Lasi vēl: Saderības horoskops: kā pēc iespējas ātrāk atrast savu ideālo partneri

 

 

1. AUNS 

amor-black-and-white-couple-hug-Favim.com-2798054

Auni iemīlas tad, kad viņiem šķiet, ka ir pienācis laiks to darīt! Par iemīlēšanās sākuma impulsu var kļūt banāla garlaicība, asu izjūtu trūkums, apzināšanās, ka laiks skrien vēja spārniem vai, piemēram, draugs, kurš jau ir nokļuvis zem Amora bultas. Kad Auni pieņem lēmumu ielaist kādu savā sirdī, viņi “iekrīt” uz pirmo spilgto personību viņu ceļā vai arī izvēlas cilvēku, kurš ir aizdomīgi līdzīgs tam ideālam, ko viņi sev bija izdomājuši jaunībā.

 

2. VĒRSIS

amour-black-and-white-couple-cute-Favim.com-1189361

Vērši iemīlas ļoti piesardzīgi. Viņi vispirms kārtīgi novērtēs potenciālo mīlas objektu, atzīmēs visus viņa plusus un mīnusus un tikai pēc tam izlems, vai šis cilvēks ir viņu jūtu cienīgs. Ja ir, tad viņi ļaujas jūtām un ielaiž šo cilvēku savā sirdī, bet, ja nē, tad viņi savas jūtas iegrūž pēc iespējas dziļāk sevī, neļaujot tām vaļu, un vienkārši cenšas par tām aizmirst. Traumēt savu nervu sistēmu un bojāt savu dzīvi dēļ tiem, kuri, pēc Vēršu domām, nav viņu cienīgi, viņiem neļauj viņu racionālā domāšana un, ko tur slēpt, protams, arī pataloģiskā spītība!

 

Šķir nākamo lapu, lai noskaidrotu, kā iemīlas pārējo Zodiaka zīmju pārstāvjiem

Leave a Comment