Lūk, kā katras zodiaka zīmes pārstāvis izrāda savas dusmas

AUNS

Kā jau viena no trim Uguns zīmēm, Auns tik tiešām var Tevi sadedzināt, ja nespēsi tikt ar viņu galā. Auniem ir īss pacietības mērs, kas liek ātri sadusmoties. Viņi ir aizrautīgi un necieš, ja kāds stājas viņiem ceļā. Lai arī Auniem ir ļoti daudz labu rakstura īpašību, viņu tumšā puse atklājas tad, kad viss nenotiek viņiem pa prātam.

VĒRSIS

Vērsi nav viegli sadusmot, taču ir jāuzmanās, ja to izdari. Viņi var kļūt pasīvi agresīvi un atspēlēties, ja tiek sāpināti. Viņiem nepatīk atzīt, ka kāds viņus sāpina, tāpēc to pat ir grūti pamanīt. Tomēr, ja viņi sāk kļūt pasīvi agresīvi, tad sapratīsi, ka esi viņus sadusmojis. Vērši kļūst īpaši dusmīgi, kad kāds melo, krāpj vai nodod viņus, taču lielākoties Vērši tomēr ir mierīgi un neļauj sevi ietekmēt.

DVĪŅI

Dvīņi var pamatīgi sajaukt Tev galvu, ja nezināsi, kā tikt ar viņiem galā vai ko sagaidīt. Viņi var teikt vienu, bet darīt ko pilnīgi citu, vai arī sekunžu laikā mainīt domas. Dažreiz Dvīņus  ir gandrīz neiespējami saprast vai arī ar viņiem sadzīvot.

VĒZIS

Vēžiem ir ļoti jauka, labsirdīga un maiga daba, tomēr dažiem cilvēkiem patīk to izmantot. Tas viņiem liek justies nenovērtētiem. Ja saskaries ar viņu tumšo pusi, tad negaidi pretimnākšanu. Tev pašam vajadzēs iet pie viņiem, ja vēlies saglabāt draudzīgas attiecības.

LAUVA

Lauvām, kā jau Uguns zīmei, arī ir mazs pacietības mērs, un ko gan citu varētu gaidīt., tomēr viņas nespēlē spēlītes. Ja Lauvu sadusmo, tad viņa noteikti Tevi par to informēs.

JAUNAVA

Jaunavām pavisam noteikti pienāktos tituls “vispacietīgākā zodiaka zīme”. Viņas salīdzinājumā ar citiem vismazāk izrāda dusmas, un var paiet diezgan ilgs laiks, līdz viņas sāk izrādīt kādas emocijas. Viņām nav viegli tikt skaidrībā ar emocijām, pat ar savām ne. Tāpēc Jaunavas visticamāk tās paturēs pie sevis un laika gaitā arī tiks tām pāri. Ja viņas tiek ļoti sāpinātas, tas var arī izjaukt draudzību.

SVARI

Svari ir ļoti mierīgi un par katru cenu cenšas izvairīties no dusmām. Viņiem patīk atrasties līdzsvarā gan attiecībās, gan dzīvē kopumā, un dusmas neietilpst viņu plānos. Viņi drīzāk visu paturēs sevī, lai izvairītos no konfliktiem, pat ja tiek sāpināti. Svariem ir ļoti svarīgs taisnīgums, tāpēc, ja gadās kļūdīties, viņi Tev dos vēl vienu iespēju.

SKORPIONS

Ja Tu sadusmo Skorpionus, tad vispirms pievērs uzmanību viņu ķermeņa valodai. Viņi neteiks, ka ir aizvainoti, jo kurš gan sevi cienošs Skorpions atzīs, ka viņam ir arī vājās vietas, tomēr sejas izteiksme un citas ķermeņa valodas iezīmes viņus var nodot.

STRĒLNIEKS

Kā jau Uguns zīme, Strēlnieki neklusēs, ja tiks sadusmoti. Viņi nespēj paciest nodevību un neuzticību, un viņu dusmas būs nebeidzamas. Patiesībā Tu varbūt vēlēsies pēc iespējas ātrāk kaut kur pazust, lai atbrīvotu viņiem vietu, jo uzvedība līdzināsies sprādzienam.

MEŽĀZIS

Mežāzis ir Zemes zīme, tāpēc nemēdz dusmoties. Viņš drīzāk paliks mierīgs un lieki netērēs enerģiju dusmām, bet, kad Mežāzis tomēr kļūst dusmīgs, labāk bēdz pēc iespējas tālāk.

ŪDENSVĪRS

Ūdensvīriem patīk diskutēt un visu kārtīgi izrunāt, taču viņi necieš strīdus. Ja viņus sadusmo, tad negaidi, ka viņi paliks uz vietas. Ūdensvīri drīzāk dosies kaut kur pie dabas vai izbraukumā ar automašīnu, lai nebūtu jāizrāda emocijas.

ZIVIS

Kā jau Ūdens zīme, Zivis ir ļoti emocionālas. Viņas var sadusmoties par šķietami nenozīmīgām lietām, bet to paturēs pie sevis. Viņām nepatīk strīdēties, tāpēc Zivis centīsies izvairīties no tā un līdz pat pēdējam brīdim krās emocijas sevī – darot to gan sevis, gan citu labā.

Leave a Comment