Lūk, kā katras Zodiaka zīmes pārstāvji sabojā sev dzīvi, to pat neapjaušot

 

DVĪŅI

Tu bojā savu dzīvi ar samierināšanos – samierinies ar mīlestību, par ko neesi pārliecināts, samierinies ar dzīvi, jo baidies no pārmaiņām. Tamdēļ tu bieži vien esi tas cilvēks, kurš citus sāpina visvairāk. Tā kā pats nezini, ko no dzīves vēlies, citiem tu sagādā pamatīgu apjukumu, sāpinot ļoti labus cilvēkus, kuri gadās tavā ceļā. Atceries, ka tavu izvēļu dēļ tev ļoti tuvu stāv karma un skatās.

VĒZIS

Tu bojā savu dzīvi, citus nostādot pirms sevis. Tu atrodies nemitīgā emociju kalniņā, tādēļ viegli apmaldies tajā, ko jūti pret citiem cilvēkiem. Dažkārt, kad tev liekas, ka esi atradis īsto cilvēku, tu viņu nostādi pārāk svarīgā lomā un mīli mazliet par daudz. Ir viegli apmaldīties mīlestībā, tomēr centies tajā nepazaudēt sevi.

LAUVA

Tu bojā savu dzīvi, noslēdzoties no citiem un slēpjot savas emocijas. Tu domā, ka ievainojamība ir vājuma pazīme. Tev ļoti labi padodas tēlot “bezsirdīgu” cilvēku un izlikties, ka tev nerūp. Tā kā tu bieži savas emocionālās vajadzības nostādi otrajā vietā, uzmanies no tā, ka kādu dienu nekļūsi vientuļš. Atceries, ka emociju izrādīšana nav vājuma pazīme.

JAUNAVA

Tu bojā savu dzīvi ar pārāk lielo stingrību pret sevi. Tu citus nostādi pārāk augstu, aizmirstot, ka tu pats sev esi prioritāte. Lai gan cilvēki ir spējīgi novērtēt tavas rūpes par viņiem, tava spēja mīlēt citus neatspoguļojas uz mīlestību pret sevi. Tu pats sev esi lielākais ienaidnieks, kā arī tikai tevī ir atrodams šīs problēmas risinājums.

SVARI

Tu bojā savu dzīvi, apmierinot citu vajadzības, nepajautājot pats sev, ko tu vēlies un kas tev ir vajadzīgs. Tavas lielās laipnības dēļ cilvēki sāk tevi izmantot. Tu emocijās esi atturīgs, cenšoties nedomāt pa savām jūtām, tomēr tas viss “sakrājas” un kādā brīdī iznāk uz āru ļoti neglītā veidā. Dažkārt tu sāpini cilvēkus, kurus mīli, nospiežot savas emocijas un atturoties no atbildības pret savām problēmām.

Lasi vēl: Pašas… Zodiaka zīmes – uzzini, kurās jomās izcelies tu!

SKORPIONS

Tu bojā savu dzīvi, domājot, ka neesi pelnījis mīlestību un ka labāk ir būt vienam. Ar tevi no visām zīmēm ir visgrūtāk atrast kopīgu valodu. Tavu sirdi nav viegli “iegūt”, bet, kad kāds to ir izdarījis, viņi iegūst tavu mīlestību un uzticību uz visu dzīvi. Tomēr tavs lielākais trūkums ir tas, ka tu šādā ziņā esi savtīgs, tādā veidā sāpinot cilvēkus, kurus mīli un kuri mīl tevi.

STRĒLNIEKS

Tu bojā savu dzīvi ar bailēm – tev ir tik bail izgāzties, ka pārstāj vispār kaut ko darīt, tādā veidā paliekot vienā punktā. Tev ir daudz ideju, tomēr tu bieži vien tajās mēdz pazust. Tev ir grūti fokusēties, tādēļ beigu beigās no visa paveic ļoti maz. Ja gribi, lai tev izdodas, fokusējies uz vienu uzdevumu un sāc no tā.

MEŽĀZIS

Tu bojā savu dzīvi, domājot, ka ir jāsacenšas ar citiem, lai kaut kur nonāktu. Tu sev uzliec pārāk lielu spiedienu tā vietā, lai izbaudītu “ceļojumu”. Tu pret sevi izturies pārāk stingri, pārāk daudz fokusējies. Tu esi tāds cilvēks, kurš vienmēr ir darbībā, bet tev derētu neaizmirst kādreiz piebremzēt un dzīvot dzīvi, citādāk palaidīsi garām svarīgākas lietas par saviem mērķiem.

ŪDENSVĪRS

Tu bojā savu dzīvi, ļaujot pagātnei ietekmēt nākotni. Tu visu ņem pie sirds, tādā veidā kļūstot par savu ļaunāko ienaidnieku. Tev ir grūti piedot sev savu pagātni, tādēļ tu ļauj tai diktēt nākotni, nēsājot tā sev līdzi nevajadzīgu bagāžu. Tu bieži atgrūd labus cilvēkus, domājot, ka labāk ir būt vienam.

ZIVIS

Tu bojā savu dzīvi, izvēloties nepareizus cilvēkus. Tu izvēlies toksiskus cilvēkus un ieradumus – bieži vien tiecies pretī tiem cilvēkiem, kuri apdzēš tavu “uguntiņu”. Runājot par ieradumiem, tev nākas saskarties ar dažādām sāpēm, izvēloties nepareizās lietas, kuras ieviest savā dzīvē. Tu katru reizi sevi sāpini arvien vairāk un vairāk, jo domā, ka esi pelnījis sāpes.

Avots: thoughtcatalog.com

Leave a Comment