Māja šķiet tukša? Lūk, kādēļ izvēlēties adoptēt dzīvnieku no patversmes!

#2 Dzīvnieku tur ir patiesi daudz, kā arī atšķirīgos vecumos. Patversmē atrodami kā kucēni un kaķēni, tā arī pieauguši suņi un kaķi ar nobriedušu raksturu. Izvēle paliek tavās rokās.

#3 Dzīvnieku patversmē mītošie mājas mīluļi ir gatavi doties uz jaunajām mājām kaut tūlīt. Viņi ir čipēti, vakcinēti un sterilizēti, par to tev noteikti nebūs papildus jāsatraucas.

14436436737_34d594d134_h

#4 Tā ir lieliska iespēja sniegt kādam mājdzīvniekam tik ļoti nepieciešamo otro iespēju. Lielākajai daļai patversmē nonākušo dzīvnieku dzīvē nav īpaši veicies.

#5 Iespējams, ka tu izglābsi kāda četrkājainā drauga dzīvību. Vai vispār ir kāds vēl labāks iemesls?

Lasi vēl: Kā es atbrīvojos no vēnu varikozes!

#6 Dzīvnieka paņemšana no patversmes noteikti izmaksās krietni mazāk nekā tā iegādāšanās no audzētāja. Tu noteikti pārliecināsies, ka nauda ieguldīta pareizi un nav lieki izšķērdēta!

#7 Adoptējot dzīvnieku no patversmes, tu citiem cilvēkiem parādi lielisku piemēru. Tavs mīlulis kļūs par paraugu tam, ka no patversmes adoptētais dzīvnieks ir lielisks.

#8 Tu iesaistīsies cīņā pret jaundzimušo dzīvnieku mazuļu pamešanu likteņa varā, kā to, saskaroties ar nevēlamu dzimtas pieaugumu, izvēlas darīt daudzi bezatbildīgi saimnieki. Tas ir visnotaļ svarīgi.

#9 Tu izvēlēsies mājdzīvnieku, kurš būs īpaši pateicīgs par viņam veltīto uzmanību un mīlestību – viņam tā visa noteikti līdz šim ir trūcis.

#10 Pretī tu saņemsi bezgalīgu mīlestību – tieši tādēļ no patversmes adoptētie mājas mīluļi ir tik brīnišķīgi.

Avots: shareably.net

Leave a Comment