Lūk, kāpēc mēs tik ļoti mīlam jogurtu- neticami vērtīgs produkts!

Jogurts ir dabīgs produkts, kas tiek gatavots no piena, tajā ir daudz olbaltumvielu, kalcija un vitamīnu. Olbaltumvielas liek Jums sajust sātu un samazina vēlmi pēc saldumiem. Tik pat noderīgi jogurti ir arī Jūsu imunitātes nostiprināšanā, uzturot līdzsvarā ķermeņa svaru un nodrošinot pietiekošu kalcija avotu. Grieķu jogurts ir labs ne tikai brokastīm, to var izmantot arī kā gardu mērci. Ļoti labi ir no rītiem ēst svaigu Grieķu jogurtu ar augļiem un riekstiem. 

greek-yogurt-friut-nuts-museli

Pats svarīgākais noteikums – pareiza jogurta izvēle. Zinot, ka veikalos jogurtu piedāvājums ir ļoti plašs, tas varētu sagādāt grūtības. Viss, kā sastāvā ir pievienots cukurs vai konservanti, pārsvarā ir neveselīgs. Tādus produktus var pielīdzināt saldumiem, un nekādā gadījumā nelieciet tos uz savas sejas! Vislabākais ir bezpiedevu Grieķu jogurts, un, lietojot tikai tasīti dienā, iegūsiet visas nepieciešamās vielas.

deserts-garsigi-ogas-augli-jogurts-krems-kivi-kirsis-zemene-mellene-44075697

Bet, ja runa ir par jogurta lietošanu ādai – tas ir lielisks līdzeklis, kas palīdz mitrināt ādu, samazinot ādas problēmas. Tā kā jogurts ir veidots no piena, to droši var lietot uz dažādām problēmzonām. Jogurtu drīkst droši izmantot dažādu ādas krēmu un matu masku sastāvā, kā arī pēc sauļošanās apdegumu gadījumā.

yogurt-face-mask

Es domāju, ka mēs visi zinām, ko šodien iegādāsimies veikalā!

 

Leave a Comment