Vai atceries Mortīciju no seriāla “Adamsu ģimene”? Lūk, kā viņa izskatās tagad!

morticia_1

Ja arī Tu atceries 90. gadu populāro melnā humora seriālu “Adamsu ģimene” (“The Addams Family”), tad Tu noteikti atceries arī šarmanto Mortīciju Adamsu (Morticia Addams), un noteikti vēlies redzēt, kā viņa pa šiem gadiem ir mainījusies!

Mortīciju attēloja amerikāņu aktrise Andželika Hjūstone (Anjelica Huston), kura, nolēmusi fokusēties tieši uz filmām, 80. gadu sākumā sāka studēt aktiermeistarību. Viņa ir piedalījusies diezgan daudzās filmās, taču ļoti lielu popularitāti 90. gados ieguva seriāls “Adamsu ģimene”, kurā viņa atveidoja vienu no galvenajiem varoņiem – Mortīciju Adamsu.

Viņa ir tikusi nominēta arī “Oskaram” (kā labākā aktrise), bet 2010. gadā viņa tika godināta ar “Holivudas slavas alejā”. Pēc Mortīcijas lomas viņa ir piedalījusies vēl ļoti daudzās filmās, tai skaitā arī filmā “Pelnrušķītes stāsts”, kurā piedalījās aktrise Drū Berimora (Drew Barrymore).

80. gados Mortīcijas lomas atveidotāja tikās un pat dzīvoja kopā ar slaveno aktieri Džeku Nikolsonu (Jack Nicholson), bet pēc jau 90. gados viņa apprecējās ar skulptoristu, ar kuru kopā nodzīvoja līdz pat viņa Nā*es dienai 2008. gadā. Bērnu viņiem nebija. Šobrīd Andželika ir 65 gadus veca, un Tev noteikti būs interesanti redzēt, kā viņa izskatās tagad!

Šķir nākamo lapu, lai uzzinātu, kā Mortīcijas lomas atveidotāja izskatās tagad

Leave a Comment