Lūk, kas jāpievieno mazgāšanas laikā, lai dvieļi būtu mīksti un maigi

Gadās, ka pēc mazgāšanas dvieļi kļūst cieti. Es vairs nevēlos lietot šos dvieļus. Dvieļu stingrība iespējama divos gadījumos. Pirmkārt, sintētiskās šķiedras, no kurām tiek izgatavots dvielis. Tāpēc, izvēloties dvieli, pievērsiet uzmanību auduma sastāvam un dodiet priekšroku dabīgiem. Otrkārt, nepareiza mazgāšana noved pie šķiedru stīvuma. Kā izvairīties no otrā gadījuma?

Kā mazgāt dvieļus

Vispirms jāatceras, ka kopā ar dvieļiem nedrīkst iekraut citas lietas. Mazgājiet dvieļus atsevišķi. Tāpat neievietojiet veļas mašīnā pārāk daudz lietu vienlaikus. Tad iekārta uzņem daudz ūdens, tāpēc dvieļi netiks labi izskaloti.

Tāpat, mazgājot dvieļus, nepievienojiet skalošanas līdzekli. To sastāvā ir silikons, un tas tiek slikti nomazgāts no šķiedrām. Režīmu labāk izvēlēties kokvilnas vai smalkiem audumiem. Tā kā dvieļi kļūst raupji un cieti. Visbeidzot, maksimālā mazgāšanas temperatūra nedrīkst būt augstāka par 60 grādiem. Krāsainiem dvieļiem labāk izmantot 40 grādu temperatūru.

Ja gadās, ka jūsu dvieļi jau ir cieti, tad šī metode jums palīdzēs. Mazgājot dvieļus, pievienojiet parasto galda etiķi. Pēc šīs procedūras dvieļi pārstās elektrizēties un kļūs mīksti.

Dvieļu mazgāšanai vajadzēs pusi glāzes etiķa. Pirms mazgāšanas vienkārši ielejiet to pie dvieļiem. Etiķi var izmantot arī mazgājot gultas veļu. Tad jums vajag glāzi etiķa. Etiķis ne tikai mīkstina audumu, bet arī noņem grūti ieēdušos netīrumus, fiksē krāsu un dezinficē.

Lasi arī: Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 7. līdz 13. augustam: lai gūtu panākumus, izvairieties no sevis nosodīšanas un citu cilvēku viedokļiem!

Lasi arī: Tu pat nespēsi noticēt kā tagad klājas 68 gadus vecajai sievietei no Kijevas, kura pameta visu un devās pie sava jaunā mīļākā uz Zanzibāru

Ja vēlies atbrīvoties no dažādiem traipiem vai dzeltenuma uz lina auduma, tad pirms veļas mazgāšanas vienkārši iemērc sodas šķīdumā. Tad jūs varat mazgāt to parastajā režīmā, pievienojot mazgāšanas līdzekļus. Skalošanas līdzekļa vietā varat pievienot arī cepamo sodu.

Ja dvieļi jau ir izmazgāti, un esat aizmirsis pievienot etiķi, varat tos kādu laiku mērcēt ūdens šķīdumā ar etiķi. Šāds risinājums atgriezīs tiem maigumu. Neaizmirstiet, ka visefektīvākie veidi vienmēr ir visvienkāršākie un lētākie. Kā dvieļiem atgriezt maigumu? Dalieties savos veidos komentāros.

Leave a Comment