Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 7. līdz 13. augustam: lai gūtu panākumus, izvairieties no sevis nosodīšanas un citu cilvēku viedokļiem!

Zvaigžņu prognoze ir labākie draugi un palīgi tiem, kuri vēlas būt laimīgāki un veiksmīgāki. Zvaigžņu eksperti katrai no Zīmēm sagatavojuši padomus, kā laika posmu no 7. līdz 13. augustam padarīt labvēlīgāku.

Vispirms ir vērts atcerēties, ka tagad ir jāuzmanās no emocionālās izdegšanas. Darbam, mājsaimniecības darbiem un citām problēmām un uzdevumiem nevajadzētu pārklāties. Ir svarīgi būt konsekventam un uzmanīgam it visā, kas skar jūsu iekšējo stāvokli un emocionālo veselību.

Auns

Zvaigžņu eksperti stingri iesaka Auniem uzmanīties no pārmērībām. No tā vajadzētu izvairīties it visā. Laika posmam no 7. līdz 13. augustam Aunam jābūt pēc iespējas harmoniskākam. Nav vēlams nekur steigties un mēģināt pierādīt visiem, ka jums ir taisnība. Ir svarīgi nedaudz piezemēties un palēnināties. Darbā šis ir labākais laiks, lai sadarbotos un mēģinātu nodibināt jaunus sakarus.

Vērsis

Vērsis var sagaidīt spēcīgas iekšējas metamorfozes. Zvaigžņu eksperti uzskata, ka šīs zīmes pārstāvji, ļoti iespējams, spēs paskatīties uz savu dzīvi, uz sevi, uz saviem uzskatiem, hobijiem citādāk. Daudz kas mainīsies viņu galvā, kas nozīmē, ka mainīsies viņu dzīve kopumā. Iespējams, ka arī Vērsis saskarsies ar atbalsīm no agrāk pieļautajām kļūdām.

Lasi arī: Tu pat nespēsi noticēt kā tagad klājas 68 gadus vecajai sievietei no Kijevas, kura pameta visu un devās pie sava jaunā mīļākā uz Zanzibāru

Lasi arī: Galvenais Zvaigžņu zīmju pārstāvju ierocis: slepenas metodes tādu mērķu sasniegšanai, kuru citiem nav

Dvīņi

Tur, kur pārējās zīmes būs spiestas pakļauties vispārējiem noteikumiem, draudot problēmu rašanās un attīstības draudiem, Dvīņi varēs atļauties palikt paši. Šis ir pats laiks, kad šīs zīmes cilvēki ir maksimāli brīvi savās vēlmēs. Viņiem vajadzētu veltīt laiku tam, ko viņi paši uzskata par vajadzīgu. Nemēģināt dejot pēc kāda cita melodijas. Kā saka – “pilns ātrums uz priekšu un ne soli atpakaļ.”

Vēzis

Planētas Vēžiem ieteicams atbrīvoties no visa, kas viņu galvā sēj šaubas. Šaubas ir galvenais mīlestības laimes veiksmes ienaidnieks un viss, kas dod siltumu, ticību labākajam. Veiksme sekos pašpārliecinātiem šīs Zīmes cilvēkiem, tāpēc eksperti iesaka nepadoties un nedomāt par slikto. Tas, iespējams, ir vissvarīgākais ieteikums Vēžiem nākamajām septiņām dienām.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment