Tu pat nespēsi noticēt kā tagad klājas 68 gadus vecajai sievietei no Kijevas, kura pameta visu un devās pie sava jaunā mīļākā uz Zanzibāru

Šodienas stāsta varone no pirmavotiem zina, kas ir bezgalīga mīlestība . Neskatoties uz brieduma vecumu, viņa nebaidījās ielaist savā dzīvē jaunu cilvēku. Ne tikai vīrietis, bet tumšādains puisis no Zanzibāras. Kas no tā sanāca, lasiet šodienas rakstā.

 

Bezgalīga mīlestība

Iedomājieties sievieti pensijas vecumā, kuras dzīves mīlestības komponents jau sen ir pagājis. Vīrs aizgāja pensijā, un pensionāre pat nevarēja iedomāties par jaunām attiecībām. Viņa dzīvoja savu mierīgo dzīvi un auklēja savus mazbērnus.

Tas viss lieliski raksturo Lidiju Jatsuku no Kijevas. Viņa kļuva par atraitni 2014. gadā. Un kopš tā laika viņa nav atstājusi pilsētu. Tomēr kādā brīdī sieviete nejauši satika puisi, kurš ieradās Ukrainā mācīties.

Bet, kā jau parasti šādos stāstos, ir kāda nianse. Pirmkārt, students ir daudz jaunāks par Lidiju. Otrkārt, viņš ir melnādains puisis no Zanzibāras. Varoņi satikās triviāli – internetā. Ilgi sarakstījāmies: izrādījās, ka Džabars (tā sauc ārzemnieku) labi pārvalda krievu valodu.

Lasi arī: Zvaigžņu prognoze nedēļai no 2023. gada 7. līdz 13. augustam: lai gūtu panākumus, izvairieties no sevis nosodīšanas un citu cilvēku viedokļiem!

Lasi arī: Galvenais Zvaigžņu zīmju pārstāvju ierocis: slepenas metodes tādu mērķu sasniegšanai, kuru citiem nav

Kurš to būtu domājis, ka nejauša reģistrācija sociālajos tīklos novedīs pie šāda rezultāta? Turklāt Lidija pati nereģistrējās. Viņas meita to izdarīja viņas vietā.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment