Lūk, kas tiešām palīdzēs notievēt! Līdz šim vieglākais veids!

Kā tievēt bez diētas palīdzības?

1. Pirmais solis 

Mierīgas fiziskās aktivitātes palīdzēs atvadīties no liekā svara. Tikai 20 minūtes dienā nodarbojieties ar aktīvām darbībām, un tas paātrinās svara zaudēšanas procesu, kā arī uzlabos sirds un As**svadu sistēmu. Staigāšana, riteņbraukšana, peldēšana, volejbols, kāpšana pa trepēm – tas viss neprasa milzīgu piepūli. Varat izvēlēties jebko no šī visa un katru dienu mazliet padarboties.

2. Otrais solis

Nepieciešams kontrolēt apēstā ēdiena daudzumu. Tas nav viegli, tādēļ organismam būs vajadzīgs laiks, lai pie tā pierastu. Tas nenozīmē, ka pilnībā jāatsakās no iemīļotā ēdiena. Vajag tikai izmērīt porciju daudzumu un uzturā iekļaut vairāk produktu, kas ir bagāti ar šķiedrvielām.

3. Trešais solis

Uzturā lietojiet vairāk olbaltumvielu. Tieši olbaltumvielām bagāta diēta palīdz nomest lieko svaru, nesamazinot cilvēka ķermeņa muskuļu daudzumu. Tā ne tikai palīdzēs notievēt, bet arī remdēs izsalkuma sajūtu, taču diemžēl šāda diēta nav ieteicama cilvēkiem, kas sirgst ar sirds slimībām.

Amanda turpina pieturēties pie šāda dzīvesveida un jūtas daudz labāk nekā iepriekš. Pamēģiniet arī Jūs uzlabot sava organisma stāvokli!

Neaizmirstiet pastāstīt draugiem, lai arī viņi dzīvo veselīgi!

Leave a Comment