Lūpukrāsa spēj mainīt pat zobu toni. Uzzini, kā pareizi to izvēlēties!

lupukrasa1
Jebkurai labas kvalitātes lūpu krāsai garantētais uzglabāšanas termiņš ir trīs gadi. No brīža, kad lūpu krāsu sāk lietot, to var izmantot 3-4 mēnešus. Ja kāda toņa lūpu krāsu gribas saglabāt arī nākošajai sezonai, tā jāuzglabā ledusskapī. Starp citu, ledusskapī lūpu krāsu vēlams ielikt ik reizi, kad tā sākusi “izsvīst”, proti, – pārklājas ar tauku, eļļas vai glicerīna pilieniņiem.

Toties nezināmas izcelsmes lūpu krāsa var būt ne vien kaitīga, bet pat bīstama, jo tā var saturēt lētas, nereti indīgas ķīmiskās krāsvielas, smago metālu sāļus un vielas, kas gaismas iedarbībā kļūst toksiskas. Lai vieglāk būtu izdarīt izvēli pērkot, lieti noderēs daži padomi.

Lasi arī: Katrai zodiaka zīmei vispiemērotākais lūpu krāsas tonis – uzzini savējo

* Līdz derīguma termiņa beigām jābūt vēl vismaz pusgadam.

* Kvalitatīvas lūpu krāsas virsma ir ideāli gluda un līdzena, bez visniecīgākajām lietošanas pazīmēm.

* Lūpu krāsas tonis ir vienmērīgs, masa viendabīga bez cietiem graudiņiem un gaisa burbulīšiem.

* Aromāts nav uzbāzīgs vai arī tā vispār nav.

* Obligāti izmantojiet krāsas testeri – paraugu. Lūpu krāsai ir jāatstāj līdzens piesātināts triepiens, noturīga krāsas kārtiņa. Lai uzzinātu, kāds tonis krāsai būs uz lūpām, to jāuztriepj pirksta spilventiņam (ādai šajā vietā ir gandrīz tāda pati krāsa kā uz lūpām).

* Ieteicamāk ir iegādāties lūpu krāsas ar vērtīgām piedevām – vitaminizētās, barojošās, mitrinošās, un pārāk neaizrauties ar noturīgajām krāsām, īpaši ja lūpas ir sausas un tām mēdz lobīties ādiņa.

* Lūpu krāsas ar perlamutru akcentē ap lūpām esošās krunciņas. Nav ieteicams izmantot perlamutra krāsu ejot pie fotogrāfa: zibspuldzes uzplaiksnījums atspīdēs perlamutra plēvītē un lūpas uzņēmumā izskatīsies bezkrāsainas.
Aveņsārtie un ceriņkrāsas toņi vizuāli zobus padara dzeltenākus nekā tie patiesībā ir, bet brūnganie toņi, gluži pretēji, akcentē to baltumu.

Leave a Comment