Mājas mīluļu horoskops. Kā izvēlēties radībiņu atbilstoši savai zodiaka zīmei?

AUNS 

Izlēmīgajiem un enerģiskajiem Auniem, kuriem patīk viss lielais un nozīmīgais, patiks lielo sugu suņi, turklāt tik nopietni zvēri kā dobermaņi un rotveileri. Tomēr, ja neplānojat nodarboties ar dienesta suņu audzēšanu un katru dienu savu mīluli trenēt, labāk izvēlēties suni – kompanjonu.

Jūs lieliski sapratīsities ar ņūfaundlendieti vai mastifu, par labu draugu var kļūt arī īru seters vai zelta retrīvers.

Šie suņi ar prieku dosies kopā ar jums ilgās pastaigās un kavēs laiku pie kamīna. Galvenais, atcerieties, ka šie suņi necieš, ja saimnieks uz tiem izdara spiedienu, bet augstu vērtē labvēlīgu attieksmi.

VĒRSIS 

Mūžīgi aizņemtajam Vērsim vislabāk izvēlēties mājas mīluli, kurš neprasa pastāvīgu uzmanību un lieliski tiek galā bez cilvēka sabiedrības. Šīs zīmes pārstāvjiem vislabāk derēs akvārija zivtiņas un kaķi.

Turklāt šīs radības apmierinās jūsu estētiskās prasības – tās var vērot stundām ilgi, gūstot ne tikai pozitīvas emocijas, bet arī enerģijas lādiņu.

Kādas šķirnes kaķi izvēlēties lai paliek jūsu ziņā – tomēr, ja gribat iegūt draugu, nevis smalku papildinājumu savam prestižajam tēlam, meklējiet kaķēnu, vadoties no tā, ko saka priekšā sirds un nemetiet līkumu arī parastiem bezšķirnes murrātājiem.

DVĪŅI

Dvīņiem patīk papļāpāt, viņi slikti panes klusumu un vientulību mājās, tāpēc viņiem lieliski derēs viļņpapagailīši, kakadu vai pelēkais Āfrikas papagailis. Šie līksmie putniņi ātri iemācās daudzus vārdus, un pēc tam tos ne tikai atkārto, bet arī dara to atbilstoši situācijai.

Tikai atcerieties – kā likums, vairāk dotību cilvēka valodas apguvei ir tēviņiem, mātītes ir grūtāk apmācāmas. Turklāt, ja sapņo par runājošu papagaili, nepērciet viņam dzīvesdraugu, citādi putns dos priekšroku sarunām ar savu sugas brāli, nevis saimnieku.

VĒZIS

Atbildīgajiem un mājas komfortu mīlošajiem Vēžiem vēlams izvēlēties kādu ne sevišķi aktīvu, bet tomēr rūpes prasošu radību. Šīs zīmes pārstāvji ar prieku kops kādu garspalvainu dzīvnieku, lai tas būtu kaķis (meinkūns, persietis) vai neliela izmēra suns.

Lieliska izvēle ir arī kāmīši, jūrascūciņas vai pat lielie gliemeži un bruņurupuči. Galvenais, lai izraudzītajam mīlulim būtu “laba Vese***a”, jo Vēži sāpīgi uztver jebkuru sava mīluļa savārgumu.

LAUVA

Karaliskie Lauvas augstu vērtē visu dārgo un unikālo. Tomēr tas nenozīmē, ka viņiem der tikai elitāru sugu dzīvnieki.

Vislabākās attiecības šīs zīmes pārstāvjiem veidojas ar tiem dzīvniekiem, kurus viņi izvēlas ar sirdi un praktiski nejauši. Piemēram, Lauvas lieliski “sadzīvo” ar nelielu, dekoratīvu sugu suņiem, tāpat arī ar žurkām un šinšillām.

Ar kaķiem harmoniskas attiecības veidojas reti – lai gan visai egocentriski, šie ļaudis ir visai sentimentāli, un viņiem gribas savu mīluli glaudīt un čubināt. Tāpēc, ja arī vēlaties kaķi, vislabāk izvēlēties flegmatisko persieti vai draudzīgo sfinksu.

 

JAUNAVA

Jaunavas ir pedantiskas, mīl tīrību un kārtību it visā, tāpēc viņām derēs tikai tie dzīvnieki, kas nerada lielu netīrību un nepatīkamu smaku. No suņiem tā varētu būt levrete, ķīniešu cekulainais suns, no kaķiem – sfinkss.

Šīs zīmes pārstāvji arī labprāt rūpējas par zivtiņām. Jaunavas nekad neaizmirst sakopt akvāriju, tas vienmēr būs tīrs un tā iemītniecēm patīkams. Tāpēc arī zivtiņas Jaunavu priecēs gadiem ilgi. Kopīgu valodu ar grauzējiem un putniem diez vai izdosies izveidot – viņu rosība kaitinās samērā flegmatisko Jaunavu, tāpat nepatiks uz grīdas nokritusī barība un pakaiši.

SVARI

Radošajiem un jautrību mīlošajiem Svariem derēs dzīvnieki, kas tos izklaidēs. Vēl labāk, ja dzīvnieki būs divi, piemēram, kanārijputniņu vai papagaiļu pārītis, kaķis un suns vai vāverītes.

Šai zīmē dzimušie parasti aktīvi piedalās savu mīluļu dzīvē, tāpēc nederēs zvēriņi, ar kuriem nevar “no sirds parunāties”. Svari diez vai iemīlēs zivtiņas. Svariem tāpat jāizvairās kļūt par saimniekiem suņiem, kuriem nepieciešama stingra audzināšana – jūs nespēsiet viņiem ierādīt, kurš mājās ir īstais saimnieks, un rezultātā iegūsiet neaudzinātu radījumu.

SKORPIONS

Ekstravagantajam, izrādīties kārajam Skorpionam vispiemērotākie ir dzīvnieki, kurus pierasts saukt par eksotiskiem. Tā var būt iguāna vai pitons, putnēdājs zirneklis vai pat krokodīlītis. Šīs radības ir ne tikai oriģinālas, bet arī noturīgas pret Skorpionam piemītošo smagnējo enerģētiku.

Šai zīmē dzimušajiem labāk izvairīties no kaķiem, suņiem un citiem jutīgiem zvēruļiem, jo tie šī cilvēka mājās jutīsies slikti. Izņēmums – dzīvnieki ar melnu kažoku. Šajā gadījumā mīlulis kļūs ne tikai par kompanjonu, bet arī par talismanu.

STRĒLNIEKS

Sabiedriskie un augstsirdīgie Strēlnieki vislabāk saprotas ar zirgiem un vidēju un lielu šķirņu suņiem. Viņi spēj ar tiem izveidot gandrīz vai mistisku saikni – saprot viens otru no pusvārda, bet treniņi pārvēršas jautrā spēlē, kas sagādā prieku gan saimniekam, gan mājdzīvniekam.

Tai pašā laikā šai zīmē dzimušajiem ir stingrs un izlēmīgs raksturs, kas ļauj “vienoties” ar pašiem nepakļāvīgākajiem un dusmīgākajiem suņiem un neiejātajiem zirgiem. Strēlniekiem mājas mīluļa lomā derēs arī gudra, amizanta žurciņa. Jūs varēsiet to nēsāt uz pleca un šokēt apkārtējos!

MEŽĀZIS

Ceļā uz sociālo kāpņu augšējiem pakāpieniem mūžīgi aizņemtajiem Mežāžiem derēs jebkurš dzīvnieks, kas uzsvērs tā īpašnieka statusu.

Ja jūs dzīvojat savā privātmājā, izvēlieties poniju, dogu vai pat lūsi. Ja dzīvoklī – modīgu gludspalvainu suni vai eksotiska izskata kaķi. Vajadzētu izvairīties no grūti dresējamiem dzīvniekiem, jo jūsu zīmes pārstāvji paši ir ļoti disciplinēti un to prasa arī no citiem, tāpēc jums būtu grūti sadzīvot ar nemierīgu un komandas ignorējošu mīluli.

ŪDENSVĪRS

Ūdensvīrus saista viss jaunais un neparastais, tāpēc viņiem mājas mīluļa lomā derēs tādi dzīvnieki, kādu nav nevienam viņu paziņu lokā. Ja nolemsiet iegādāties suni, izvēlieties tādu, kas neprasa īpaši stingru dresūru.

Jums derēs labradors, Bernes ganu suns, Jorkšīras terjers vai bišons. Savukārt grauzēji, piemēram, žurkas vai kāmji, diez vai kļūs par Ūdensvīra mīluļiem, jo to izskats aizskar viņu jūtas un izraisa drīzāk nepatīku nekā mīļumu.

ZIVIS 

Jūtīgās un romantiskās Zivis iemīlēs jebkuru dzīvnieku, izņemot pārāk eksotiskos. Jūs viegli atradīsiet kopēju valodu ar kaķiem un suņiem, kaķiem un zivtiņu līganais peldējums akvārijā jūs sajūsminās un palīdzēs gūt dvēseles mieru.

Tiesa, reizēm Zivis ir pavisam vienaldzīgas pret zvēriņiem, bet tām var nākties rūpēties par radinieku iegādātajiem mīluļiem. Un Zivis ar to lieliski tiek galā, jo tām ir attīstīta atbildības izjūta.

Avots:

ala11

 

Leave a Comment