Maģiskie skaitļi – ar kādām spējām ir apveltīti 11. – 15. datumā dzimušie

11 – neviens cits skaitlis nav apveltīts ar tik lielu garīgo spēku

Jau no bērnības šie cilvēki izvēlas iekšējās attīstības un žēlsirdības ceļu. Materiālās vērtības viņiem rūp vismazāk, jo vispirms viņi cenšas rūpēties par savu dvēseli. Tādi cilvēki apzinās savu spēku, tāpēc ļoti rūpīgi vienmēr izvērtē visu to, ko runā, tāpēc viņu viedoklī patiešām būtu jāieklausās ļoti uzmanīgi, jo varat būt pārliecināti, ka šie cilvēki jau ir novērtējuši visas iespējamās viņu lēmumu sekas.

12 – nezūdoša enerģija un pozitīva attieksme pret dzīvi

Cilvēki, kas dzimuši šajā datumā, ir apveltīti ar iekšējo harmoniju, spēku balansu, izcilām organizatoriskajām un komunikācijas prasmēm. Skaitlis 12 ir visas cilvēces sakrālais cipars, un šo faktu noteikti nevar norakstīt, jo vairākus tūkstošus gadu atpakaļ tieši šis skaitlis tika izvēlēts, lai noteiktu stundu un mēnešu skaitu, tāpēc tas nav nejauši, ka tieši šiem cilvēkiem bieži vien tiek uzlikta īpaša misija – viņi var mainīt pasauli uz labāko pusi!

13 – transformācijas simbols

Cilvēki, kas dzimuši šajā datumā, neatstāj vienaldzīgu pilnīgi nevienu. Viņi visu savu dzīvi tiecas uz pilnību, viņu dzīvēs nepārtraukti notiek kaut kādas pārmaiņas – kā privātajā dzīvē, tā arī darbā, tāpēc vārds “stabilitāte” noteikti nav no viņu leksikas. Viens no viņu galvenajiem trūkumiem – neiecietība pret apkārtējiem, jo pēc kāda liela strīda viņi ļoti reti dos otru iespēju, pat ja šis cilvēks to tiešām būtu pelnījis, turklāt viņi ir diezgan slinki, kas bieži vien traucē viņu mērķu sasniegšanai.

14 – cilvēki, kas tic absolūtai brīvībai bez jebkādiem ierobežojumiem

Pat nemēģiniet šos cilvēkus ierobežot, jo tad viņi pazudīs no Jūsu dzīves. Viņi ir ļoti rūdīti, nespēj kontrolēt savas dusmas, tāpēc šādos brīžos labāk netrāpīties viņu ceļā. Viņiem ir ļoti izteikts seksuālais uzbudinājums, kas robežojas ar iekāri, tāpēc vēl kaislīgākus mīļotos noteikti būs grūti atrast. Pat atrodoties nopietnās attiecībās, viņi redzeslokā parasti tur vismaz vēl vienu cilvēku. Nereti šie cilvēki cieš neveiksmi biznesa jomā, jo šis skaitlis ir saistīts ar materiālo vērtību zudumu, tāpēc pret finansēm viņiem vajadzētu izturēties īpaši rūpīgi.

15 – izgudrotāji un sapņotāji

Viņiem jau no dabas ir ļoti daudz talantu, no kuriem ļoti daudzus viņi var arī īstenot savā profesijā, tomēr, lai atrisinātu pašus sarežģītākos uzdevumus, viņiem bieži vien trūkst pacietības un disciplīnas, kā arī jebkuras grūtības viņi ļoti ņem pie sirds, taču viņi nekad neizsaka savu neapmierinātību, jo ir raduši visu noklusēt. Šie cilvēki ir pārmērīgi jūtīgi un ļoti sāpīgi reaģē uz vismazāko kritiku. Viņiem ir augsti attīstīta līdzjūtības sajūta, tāpēc viņi daudz labāk kā citi spēj sajust otru cilvēku.

 

 

 

COMMENTS

Leave a Comment