Maģiskie skaitļi – ar kādām spējām ir apveltīti 21. – 25. datumā dzimušie

21 – mīl dzīvi

Šie cilvēki ir gatavi pateikties liktenim par katru viņu pastāvēšanas dienu. Bieži vien šie cilvēki nāk no turīgām ģimenēm, un viņi ir apveltīti ar sapņainu dabu. Šie cilvēki ir nedaudz apsēsti ar naudu, ko viņi ļoti mīl, tāpēc no viņiem sanāk labi ekonomisti, baņķieri un finansisti, kā arī noteikti ir vērts pilnībā uzticēt viņiem ģimenes budžetu. Lielu nozīmi viņi piešķir arī savam statusam sabiedrībā un sava partnera nostājai. Viņi ir ciniski un ironiski. Vēl viena viņu vājība ir sekss, ar ko viņi ir burtiski apsēsti, taču viņi spēj nodalīt jūtas no dzīvnieciskā instinkta, tāpēc, ja arī viņi krāpj savu partneri, tad dara to tikai instinktu ietekmē, lai noņemtu spriedzi.

22 – izglītības simbols

Cilvēki, kas dzimuši šajā datumā, mīl mācīt citus un dara to vienkārši lieliski. Mācīšana un lekciju darbs viņiem ir kā radīts, jo šie cilvēki ir īsti erudīti, kurus var tikai apskaust. Viņu dzīves misija ir atklāt un izskaidrot citiem pašus sarežģītākos pasaules procesus. Viņi nebaidās uzņemties atbildību gan par saviem vārdiem, gan rīcību. Tādus cilvēkus noteikti vajag lielīt un izteikt viņiem komplimentus. Panākumus dzīvē šie cilvēki sasniedz tāpēc, ka ļoti smagi strādā. Starp cilvēkiem, kuri dzimuši šajā datumā, ir ļoti daudz filantropu un labdaru.

23 – kaisle pret piedzīvojumiem

Cilvēki, kas dzimuši šajā datumā ir mērķtiecīgi, izlēmīgi, impulsīvi, sabiedriski un arī diezgan nepastāvīgi. Viņiem ir liels potenciāls biznesa jomā, finanšu un inovāciju sektorā. Viņiem ir ļoti daudz talantu, tāpēc, pateicoties augstajam intelekta līmenim, radošumam un progresīvajām idejām, viņi var strādāt gandrīz jebkurā profesijā. Viņi ir pilni optimisma, entuziasma un zinātkāres, bet pats svarīgākais viņiem ir brīvība, jo viņi nemīl kādam par kaut ko atskaitīties. Šie cilvēki ar milzu spēku pievelk pretējā dzimuma pārstāvjus, jo viņi ir jutekliski seksa partneri. Kā magnēts viņi pievelk arī visnotaļ sarežģītas situācijas un problēmas, tāpēc viņu dzīvi noteikti nevar saukt par vienkāršu.

24 – drošības un lojalitātes simbols

Šie cilvēki ir ļoti uzmanīgi un piesardzīgi. Pirms viņi kaut ko uzsāk, viņi noteikti sākumā izvērtēs visus “par” un “pret”, apzināsies iespējamās sekas un tikai pēc tam pieņems gala lēmumu. Īpaša nozīme viņu dzīvē ir ēdienam, tas var izpausties dažādos veidos – viņi var gan atvērt kādu restorānu, gan kļūt par izciliem pavāriem, bet par viņu priekšzīmīgo disciplīnu var sacerēt leģendas.

25 – šo cilvēku dzīvi pārvalda intuīcija, kas robežojas ar paranormālajām spējām

Cilvēki, kur dzimuši šajā datumā, ir neticami jūtīgi un ar noslieci uz misticismu, tāpēc viņu viedokli jebkurā gadījumā būtu jāņem vērā Ja šāds cilvēks pēdējā brīdī maina savu lēmumu par kaut ko, tad viņš ir sajutis kaut ko ne visai labu, tāpēc nevajadzētu uzdot liekus jautājumus, bet gan bez paskaidrojumiem pieņemt viņa lēmumu. Tikai ar intuitīvajām spējām tas viss nebeidzas, jo skaitļu 2 un 5 summa dod 7, kas ir intelekta simbols.

 

 

 

 

 

Leave a Comment