Maģiskie skaitļi – ar kādām spējām ir apveltīti 26. – 31. datumā dzimušie

26 – summa veido bezgalības zīmi

Cilvēki, kas dzimuši šajā datumā, ir visuzticamākie draugi un dzīvesbiedri. Viņiem piemīt ļoti ietiepīgs raksturs un spēcīga enerģija. Viņu negatīvās rakstura iezīmes ir iedomība, tieksme pēc neierobežotas varas un vēlme pakļaut apkārtējos. Tādi cilvēki dievina kārtību, ko viņiem dāvā skaistums un tīrība.

27 – dziedināšanas spēks

Cilvēki, kas dzimuši šajā datumā atrod savu aicinājumu medicīnas un Vese***as aprūpes jomā. Viņi ir lieliski dziednieki, bieži vien arī alternatīvās terapijas atbalstītāji. Šie cilvēki ir intuitīvi, emocionāli un apveltīti ar dziļu līdzjūtības sajūtu. Viņi nekad neatmet cerības un pēc kādas neveiksmes ļoti viegli var uzsākt visu no jauna, taču viņi ir pakļauti biežām garastāvokļa svārstībām, kā arī šie cilvēki mēdz būt diezgan nepacietīgi un augstprātīgi.

28 – skaitlis, kas simbolizē likumu

Tie cilvēki, kuri ir dzimuši šajā datumā, ir apveltīti ar ļoti augstu atbildības sajūtu. Viņi mūžīgi visus sauc pie kārtības un liek ievērot noteiktās normas. Viņi noteikti varētu būt lieliski tiesneši un strādāt jurisprudences jomā, taču viņu problēma ir tā, ka pasi viņi nekad savu vainu neatzīst, līdz ar to viņiem ir tieksme vienmēr apsūdzēt tikai citus. Šo valdonīgo raksturu nedaudz mīkstina viņu radošā fantāzija un bagātā iztēle.

29 – milzīgs emocionālais potenciāls

Šie cilvēki bieži vien iekrīt galējībās – šodien mīlu, rīt ienīstu. No vienas puses viņi ir miermīlīgi un diplomātiski, no otras – harizmātiski piedzīvojumu meklētāji. Viņiem veicas naudas lietas, jo tā viņiem ļoti labi dodas rokās – labi pelna, laimē loterijās, bet pie privātās dzīves gan viņiem ir jāpiestrādā, jo bieži vien šie cilvēki iemīlas nepareizajos.

30 – lietišķi, neatkarīgi un valdonīgi cilvēki

Viņi ir apveltīti ar lielisku atmiņu, spēj labi koncentrēties un “atslēgties” no apkārtējās vides. Šo cilvēku augstā intelekta iespējas ir milzīgas, bet prāta potenciāls un ātrums palīdz viņiem tikt galā ar ļoti sarežģītām dzīves situācijām. Viņu dzīve ir notikumiem piesātināta, tāpēc viņiem blakus noteikti nekad nebūs garlaicīgi. Šie cilvēki arī nekautrējas pateikt visu patiesību tieši acīs un iedot kādu praktisku padomu.

31 – mērķtiecīgi un neatkarīgi cilvēki

Šie cilvēki nelaidīs garām nevienu iespēju, ko dzīve viņiem sniedz. Viņi ir spēcīgas personības, kas apveltīti ar radošu pieeju. Jebkura lieta, kurai viņi ķeras klāt, būs izdarīta līdz galam. Šī īpašība palīdz viņiem iegūt augstu stāvokli sabiedrībā. Viņi ir lieliski organizatori, viņiem nepatīk staigāt pa jau iemītu taciņu, tāpēc viņi vienmēr izvēlas jaunus ceļus un virzienus. Augstu novērtē stabilitāti un uzticību, tāpēc necentieties viņus apmānīt, jo tad Jūs zaudēsiet viņu uzticību uz visiem laikiem.

 

 

 

 

Leave a Comment