Maģiskie skaitļi – ar kādām spējām ir apveltīti 6. – 10. datumā dzimušie

6 – tas ir mīlestības un savstarpējās sapratnes, godīguma un uzticības, kā arī ģimenes un draudzības simbols

Cilvēkiem, kuri dzimuši šajā datumā, piemīt ļoti stipri attīstīta atbildības sajūta, mākslinieciskie talanti un tieksme uz humanitārajām zinātnēm. Viņi ir augstsirdīgi un palīdz citiem ne tikai ar praktisku padomu, bet arī atbalsta finansiāli. Viņi ir lieliski draugi, kuriem noteikti var uzticēt pat visintīmākos noslēpumus, tomēr šis skaitlis ir saistīts arī ar greizsirdību un privātīpašniecisku nostāju. Šie cilvēki ir diezgan spītīgi un uzmācīgi, kā arī viņiem patīk saņemt glaimus.

7 – saprāta un gudrības simbols

Nav nejaušība, ka cilvēki, kuri dzimuši šajā “laimīgajā” datumā (viņiem patiešām vienmēr veicas) dievina lasīt, vienmēr ir gatavi apgūt ko jaunu un saistīt savu dzīvi ar intelektuālo darbību. Viņiem piemīt liels potenciāls zinātnē un izgudrojumos, viņi ir perfekcionisti. Viņu negatīvās īpašības ir noslēpumainība, aizraušanās ar strīdiem, sarkasms, tendence izolēties no apkārtējiem, spītība un aizkaitināmība.

8 – varas simbols

Cilvēki, kuri dzimuši šajā datumā, bieži vien atrod savu aicinājumu politikā, kļūst par ekspertiem un ļoti labi jūtas varas pozīcijās. Viņi ir egocentriski, ar noslieci uz mantkārību un vēlmi panākt vispārēju atzinību. Skaitlis 8 apzīmē augstus ienākumus un materiālos panākumus. Sirdsapziņas sajūta viņiem ir sveša, viņi ir pārmērīgi ambiciozi, diezgan cietsirdīgi attiecībā uz padotajiem un neiecietīgi pret cilvēkiem kopumā, tāpēc galvu reibinoši panākumi un liela nauda var šos cilvēkus sabojāt.

9 – viens no vissentimentālākajiem mēneša pārstāvjiem

Šie cilvēki ir labi draugi, romantiski dzīvesbiedri un interesanti biznesa partneri. Viņiem ir ļoti attīstīts rakstnieka talants, un viena no viņu spilgtākajām rakstura iezīmēm ir dāsnums, jo to atzīmē visi, kas kaut kādā veidā ir bijuši saistīti ar šiem cilvēkiem. Viņi ļoti viegli piedod apvainojumus, kā arī nepievērš lielu uzmanību citu trūkumiem. Viņi ir atbildīgi darbinieki, kuri nekad nepievils. Vienīgais, kam viņiem vajadzētu pievērst lielāku uzmanību – savām finansēm, jo jebkura naudas summa ļoti ātri pazūd no viņu maka.

10 – viens no pretrunīgākajiem skaitļiem

Šis skaitlis sastāv no diviem sakrālajiem cipariem, kuru doma ir “vai nu visu, vai neko”. Cilvēki, kas dzimuši šajā datumā ir raduši rīkoties vienkārši, viņi izvairās no intrigām, sarežģītiem pagriezieniem un viltīgiem plāniem, vienmēr izvēloties pašu acīmredzamāko ceļu. Viņi ir apveltīti ar tīru dvēseli un plašu sirdi, tāpēc viņi ir ļoti populāri savu draugu vidū un vienmēr piesaista sev apkārtējo uzmanību. Ieteikums šiem cilvēkiem – vizualizējiet savus mērķus un sapņus, jo Jums tie ir jāredz visās detaļās, lai tie taptu piepildīti.

 

COMMENTS

Leave a Comment