“Mana labākā draudzene apprecēja vīrieti, kurš mani Iz**roja” – neticams stāsts

Iz**rotāja upure bija pilnībā gatava palīdzēt savas draudzenes laimīgākajā dienā. Bet kādu nakti, kad viņa pārnakšņoja pie draudzenes, viņas topošais vīrs atstāja savas saderinātās gultu un iegāja blakusistabā.

Kamēr viņa pēc nakts ārstējās Slim**cā un ziņoja Pol***jai par notikušo, viņa izlēma, ka tas ir jāizstāsta draudzenei. “Es vienkārši zināju, ka tas ir jāizstāsta, lai aizsargātu viņu. Es zināju, ka nespēšu stāvēt baznīcā viņas kāzu dienā, zinot, kas ir noticis un kas noteikti notiktu vēlreiz.”

Bet diemžēl draudzene izlēma noticēt savam topošajam vīram, kurš apgalvoja, ka draudzene tikai rīkojas greizsirdības iespaidā. Viņš apmeloja upuri par to, ka viņa bija izmantojusi seksa rotaļlietu, kuru bija atradusi skapī istabā, kurā viņa nakšņoja – un izmantojusi to kā pierādījumu. Viņš apgalvoja, ka tas, kādēļ viņa sperma tika atrasta upurī, bija tādēļ, ka pirms neilga laika viņš bija izmantojis to rotaļlietu. Vīrietis pilnīgi noliedza, ka būtu Iz**rojis savas topošās sievas draudzeni.

Pāris turpināja gatavoties kāzām. Sieviete atteicās ticēt savai draudzenei. Bet, par laimi, šajā mēnesī vīrietis tomēr ticis atzīsts par vainīgu un ieslodzīts cietumā uz septiņiem gadiem.

Skumjākā lieta šajā stāstā ir tā, ka upure saka: “Mūsu visa draugu grupa ir sadalījusies – tieši tajā brīdī, kad man vajadzēja savus tuvākos draugus.” Un ne tikai tas – attiecību krīzi piedzīvoja arī viņas pašas attiecības. Viņa bija centusies sazvanīt savu draugu pēc uzbrukuma, bet viņa telefons ir bijis izslēgts. Lai arī draugs esot bijis kā akmens pēc Iz**rošanas, viņi tomēr izšķīrās.

Viņš izdarīja pašnāvību dažus mēnešus pēc tam, kad mēs izšķīrāmies. Mans draugs jutās daļēji vainīgs par to, kas bija noticis, tajā naktī viņš bija izslēdzis savu telefonu. Es nespēju viņu sazvanīt. Viņš sev to nekad nespēja piedot. Draugs pēc tam vienmēr uztraucās, kad es kaut kur gāju, tas sabojāja mūsu attiecības.”

Tagad upure vēl joprojām cieš no pēctraumas stresa, tomēr mēs visi cerēsim, ka viss beigu beigās nokārtosies.

 

Avots:www.womansday.com

COMMENTS

  • <cite class="fn">Laumix Dizelis</cite>

    Tāds “aiz matiem pievilkts” stāsts. Zems ticamības moments, pārlasiet otrreiz.

  • <cite class="fn">xxx</cite>

    Nu ja ņem vērā, ka vienu un to pašu seksa rotaļlietu izmantoja gan vīrietis, atstājot uz to spermu, gan sieviete, tad liekas neticami, bet – diemžēl, visādi mēdz notikt.Alkohols, miega zāles, pietiekoši liela dzīvojamā platība, lai topošā sieva neko nedzirdētu… Viss mēdz būt

Leave a Comment