Mana pirmā laulība mani mainīja līdz nepazīšanai! Es to vairs nevēlos!

Lomu sadale starp partneriem ģimenē ne vienmēr ir vienkārša. It īpaši, ja ģimenes dzīve sākās pārāk agri: kāda partnera vienkāršas kaprīzes dēļ vai agrīnas grūtniecības dēļ.

Piemēram, vīrs ne vienmēr ir izcils vadītājs. Un sieva bieži nepiekrīt sēdēt virtuvē, veicot mājas darbus. Un tātad būtība ir vēl viens vīrietis, kuru aizvaino visa sieviešu rase un viena bijusī mājsaimniece. Žēl.

Lai nodrošinātu mazāk šādu gadījumu, jums vienkārši ir pareizi jāsagatavojas kopdzīvei. Pat bez gredzena pirkstā, bet dzīvojot kopā ar citu cilvēku vienā dzīves telpā, var apgūt daudzas pasaulīgas gudrības.

Tagad, 21. gadsimtā, lai dzīvotu kopā, pasē nav obligāti jābūt zīmogam. Taču šī ir lieliska iespēja tuvāk iepazīt savu mīļoto no citas, ne tikai romantiskās, puses. Tāda ir mūsdienu dzīves realitāte.

BIJUSĪ MĀJSAIMNIECE

Es nezinu neko, kas mani kaitina vairāk kā ikdienas rutīna. Ne tādā nozīmē, ka slauku putekļus stūros un tīri zobus.

Nē, es runāju par sieviešu “pienākumiem”, ko vīrieši mums ir piedēvējuši daudzus gadsimtus un turpina mums piedēvēt.

Par tīrīšanu, ēdiena gatavošanu, mazgāšanu, bērnu kopšanu un citiem darbiem, kas kā smagums karājas uz trauslajiem sievietes pleciem. Vai jūs zināt, ko es domāju? Tas ir tas pats.

Tāpēc es šobrīd pārdzīvoju šķiršanos. Man vairs nav vīra, kurš katru dienu pārnāk no darba neapmierināts un dusmīgs.

Vairs nav nepieciešams vienpusēji atbalstīt otru cilvēku un atkal un atkal stāstīt, cik viņš ir lielisks un kā viņam izdosies attīstīt savu karjeru.

Jā, arī daži pozitīvi aspekti ir pazuduši, tā ir taisnība. Bet, ja salīdzina visus plusus un mīnusus, es jums apliecinu, šķiršanās ir labākais, kas ar mani ir noticis pēdējā laikā!

Tikai 5 gadu laikā no tievas un skaļas meitenes kļuvu par pārņemtu sievieti ar nogurušu skatienu, lieko svaru un biežu elpas trūkumu.

Arī bijušais vīrs uzvilka liekos 15 kilogramus vai pat 20. Ģimenes dzīve kaut kā atslābina. Bet, no otras puses, tas pastāvīgi uztur jūs morālā spriedzē.

Lasi vēl: Vai tiešām kaut ko vēlaties? Ar šo instrukciju jūsu vēlme piepildīsies!

Es sāku žēloties par sīkumiem, viņš pārstāja novērtēt mani, manu iekšējo pasauli, manu, kaut arī ļoti sabojāto izskatu. Tās ir manas atmiņas par to laiku.

Laulības šķiršanas lēmums

Man nav bērnu. Un tas, iespējams, ir labākais. Citādi es nekad nebūtu varējusi pieņemt lēmumu šķirties.

Bērns ir kā slēdzene uz ķēdēm, kas tevi satur kopā. Un šādai slēdzenei nav atslēgas.

Es pat nevaru iedomāties, kāda es būtu pēc grūtniecības, ja bez tās būtu tik sarūgtināta. Vienkārši, uz pārtiku ar augstu ogļhidrātu saturu un mazkustīgu dzīvesveidu.

Vai nu tu esi aizņemts ar ikdienu, vai arī sēdi krēslā vai guli dīvānā. Mēs pat negājām pastaigāties biežāk kā reizi mēnesī. Un pat tad, kad esam viens otru pierunājuši izdarīt šādu varoņdarbu.

Šķiršanās bija mierīga, un es par to priecājos. Mums nebija ko dalīt, mums vienkārši nebija lemts būt kopā.

Nebija ne skandālu, ne mīļāko, ne saimnieces, ne kādas citas peļu kņadas.

Tātad mūsu gadījumā juristi un psihologi nevarēja ne no kā gūt peļņu. Kas, manuprāt, arī nav slikti.

Bijusī mājsaimniece

Kur es esmu tagad, eju uz randiņiem 36 gadu vecumā vai raudu aukstā spilvenā garās aukstās naktīs? Bet pie velna.

Nē, es atradu kaut ko pārsteidzošu sev un pilnībā atbilstošu manai gaumei. Kas tieši?

Nu vispār šobrīd esmu laimīga kravas auto vadītāja. Es strādāju visā valstī un dažreiz dodos lidojumos ar savu jauno draugu.

Viņš šajā biznesā darbojas jau ilgu laiku, un tieši viņš man palīdzēja iegūt nepieciešamās tiesības un darbu. Tagad viņš un es esam kopā.

Es neiemācījos šo smago darbu uzreiz. Sākumā man vienkārši patika braukt ar Mišu un vērot mums garām ejošās ainavas.

Tas bija kaut kā fascinējoši un vienlaikus atbrīvoja manu galvu. Man īsti nepatīk runīgi vīrieši, un ceļojuma laikā ar Mihailu mums nācās ilgi klusēt, lai gan bijām ļoti tuvu viens otram, rokas stiepiena attālumā.

Jauna dzīve

Jā, šādu dzīvi var pamatoti saukt par spartiešu. Un sēdēt vienā pozā nav gluži ērti.

Dažkārt rodas sajūta, ka tavs dibens drīz nokritīs pavisam. Bet tie ir tikai sīkumi. Atvaļinājumā, nomazgājies dušā un labi izgulējies, tu jūties kā laimīgākais cilvēks pasaulē.

Jūs saprotat, ka darāt pareizo darbu. Jūs pastāvīgi atrodaties dažādās vietās. Jūs jūtat vēju un to, kā saule pārvietojas pa debesīm. Jūs dzīvojat vienkāršu un ne notikumiem bagātāko dzīvi.

Bet ir kaut kas… Tieši par to.

Un kā, lūdzu, sakiet, vai es tagad vismaz teorētiski varu atgriezties pie naidpilnās ģimenes koncepcijas, kur vīrietis ir visa galva, bet sieviete ir tikai bezspēcīga kalpone un reizēm arī saimniece?

Ja paskatās pagātnē, varu teikt, ka iekšēji jau sen esmu kļuvusi stiprāka par savu bijušo vīru. Un mans darbs ne tuvu nav biroja darbs, un tagad mani uzskati par lietām ir pavisam citi.

Ja kāds man būtu teicis agrāk, ka tas notiks, es baidītos par savu nākotni, un velti. Tagad saprotu, ka sieviete var būt dzīva un spēka pilna. Un tajā pašā laikā nav ģērbusies priekšautā, ar mopu rokās.

Katrs izdara savu izvēli. Vismaz viņš uzskata, ka izdara šādu izvēli. Kā jau iepriekš domāju. Man likās, ka nav nekā loģiskāka un normālāka par kāzām, bērniem, ģimenes dzīvi.

Taču izrādījās, ka nav nekā izsmeltāka, garlaicīgāka un pazemojošāka. Viss ir relatīvs. Un es neesmu gatava mainīt savu pašreizējo dzīvi ne pret ko, neatkarīgi no tā, vai tajā ir vīrietis vai nē.

Ceļš ir mana jaunā aizraušanās. Un dzinēja troksnis un vējš manā sejā ir mani labākie draugi. Nevienu mājas komfortu ar to nevar salīdzināt, ticiet man.

Leave a Comment