Manas acis izbrīnā iepletās, kad kaimiņa tualetē pamanīju šādi ieliktu rulli

Īpaša uzmanība tiek pievērsta ruļļiem, uz kurām tiek uztīti tualetes papīra ruļļi. To diametram jābūt universālam, lai nerastos papildu grūtības ar tualetes papīra lietošanu. Viņiem jābūt pietiekami stipriem. Mūsdienās ir bukses, kas viegli izšķīst ūdenī un nenonāk poligonos. Varat arī atrast daudzus dzīves veidus, kā izmantot bukses visneticamākajās lietās.

Vai jūs zināt, ko nozīmē tukšs tualetes papīra rullis zem tualetes sēdekļa publiskā tualetē? Daudzi cilvēki ir nonākuši šādā situācijā, kad, ieejot tualetes kabīnē dzelzceļa stacijā vai tirdzniecības centrā, visnepiemērotākajā brīdī atklājat, ka jums ir beidzies tualetes papīrs. Šī ir ļoti nepatīkama situācija, ar kuru katrs ir saskāries vismaz vienu reizi savā dzīvē.

Sabiedrisko tualešu funkcionēšanas nianses

Publiskajā tualetē ir savi etiķetes noteikumi. Lai pievērstu uzmanību problēmai, ka beidzas tualetes papīrs, cilvēki zem tualetes sēdekļa sāka likt tukšu rulli. Un nākamais apmeklētājs, kas ienāk stendā, nekavējoties pievērš uzmanību tam. Šajā gadījumā jums ir visas iespējas labot šo situāciju, pirms jums ir nepieciešams tualetes papīrs.

Arī šī metode ir kļuvusi ļoti vizuāla personālam, kas uztur kārtību tualetē. Viņiem nav vēlreiz jāpārbauda, ​​vai uz turētāja ir tualetes papīrs. Tas kļūst uzreiz acīmredzams, kad redzat tik vienkāršu žestu kā rullis zem tualetes sēdekļa.

Lasi arī: Ģimenes kase kūst, bet es pērku tikai lauku produkciju, tirgū ir uzticami piegādātāji

Lasi arī: Kaimiņš pastāstīja kā uzglabāt kartupeļus, lai tie nebojātos visu ziemu

Šis žests sāka iegūt apgriezienus visā pasaulē un paplašinājās ārpus publiskajām tualetēm. Tagad šo metodi izmanto arī viesnīcās, kad nepieciešams istabenei norādīt, ka tualetes papīra krājumi istabā jāpapildina. Arī studenti kopmītnēs sākuši izmantot šo metodi, lai norādītu, ka viņiem beidzies tualetes papīrs.

Cieņa pret citiem izpaužas sīkumos. Jums nav jābūt unikālam, lai parādītu bažas un norādītu uz problēmu šādā veidā. Turklāt šīs problēmas risināšana prasa daudz mazāk laika un pūļu.

Ko jūs domājat par šo metodi? Dalieties savās domās komentāros.

Leave a Comment