Uz virtuves flīzēm vairs nevarēju bez asarām skatīties, draugs ieteica pielīmēt tualetes papīru, tas strādā

Visizplatītākais sienu pārklājuma veids virtuvē ir keramikas flīzes. Tas ir ļoti praktiski un viegli lietojamas. Tas ir viegli mazgājams un neprasa nopietnu kopšanu. Galvenais ir izvēlēties neitrālos toņos flīzes, lai, nomainot virtuves mēbeles, arī tās nebūtu jāmaina. Bet šī opcija ir piemērota, ja visas virtuves sienas ir flīzētas.

Mūsdienu virtuves dizains ietver materiālu izmantošanu ar budžetu. Tāpēc daudzi dizaineri dod priekšroku virtuves sienu aizsargāšanai ar flīzēm virs darba zonas. Visas pārējās sienas var krāsot vai aplīmēt ar tapetēm.

Šī opcija dod iespēju jebkurā laikā mainīt virtuves dizainu, vienkārši pārkrāsojot sienas. Ja runājam par virtuves mēbelēm, tad tās būs jāizvēlas tā, lai tās atbilstu flīzētās virsmas platumam, lai tās izskatītos glītas. Vai arī nomainiet virtuves flīzes.

Lasi arī: No kāda zemnieka uzzināju, kāpēc lielveikalā liek gurķus plastmasā

Lasi arī: Tualetes papīra ruļļi nav atkritumi, bet gan radošuma lauks. Nesteidzieties tos izmest!

Katra mājsaimniece zina, ka neatkarīgi no tā, kāda ir flīze, uz tās vienmēr ir taukaini traipi. Lai kā jūs mēģinātu, gatavošanas procesā tauku pilieni joprojām lido uz sienām. Un, ja jūs atstājat šos traipus uz ilgu laiku, tie sacietēs un tos būs ļoti grūti nomazgāt. Un, ja tīrīšanas process jau ir aizkavējies, tad flīžu mazgāšana prasīs daudz ilgāku laiku.

Turpinājums nākošajā lapā…

Leave a Comment