Manas vecmāmiņas brokastu tradīcija, kura tiek nodota no paaudzes uz paaudzi

Ļaujiet bērniem palīdzēt salikt šo brokastu stacijas koplietošanas dēli pirms ēšanas. Tas ir lielisks veids, kā sākt īpašu dienu, piemēram, Ziemassvētkus.

 

Nepieciešamās sastāvdaļas:

12 kūpinātas vai ne kūpinātas speķa šķēles
200 g jogurta
nedaudz medus
liela sauja svaigu ogu maisījuma
250 g mīksta siera
250g kūpināta laša
neliela sauja citrona šķēlīšu
1 avokado – nomizots, pārgriezts uz pusēm, sagriezts šķēlēs.
gabaliņš sviesta
10 olas – saputotas
50 ml dubultā krējuma neliels ķekars maurloku
6 kruasāni – uzsildīti
6 maizītes – pēc izvēles, apgrauzdētas

Pirmais pagatavošanas solis:

Apcepiet speķi sausā pannā uz vidēji augstas uguns 2 minūtes no katras puses vai līdz kraukšķīgumam. Nelielā bļodiņā ielieciet jogurtu, pārkaisiet ar medu un novietojiet seklu šķīvi ar ogām blakus. Otrā nelielā bļodiņā ieberiet mīksto sieru, sasmalciniet ar melnajiem pipariem un novietojiet seklā traukā kopā ar lasi un citrona šķēlītēm. Avokado šķēlītes un bekonu nolieciet uz cita šķīvja. Izkārtojiet visus ēdienus uz liela servēšanas paplātes, atstājot brīvu vietu vidū.

Lasi vēl: Divas zvaigžņu zīmes līdz nedēļas beigām var uzzināt ļoti patīkamas ziņas

Otrais pagatavošanas solis:

Uz lēnas un vidējas uguns pannā izkausējiet sviestu. Kad olas sāk putot, ielejiet tās un ar lāpstiņu samaisiet, līdz olas kļūst gatavas pēc jūsu gaumes. Iemaisiet krējumu, garšvielas. Ielieciet bļodā, pārkaisiet ar maurlokiem un ielieciet paplātes vidū. Pasniedz ar siltiem kruasāniem un maizītēm.

 

Leave a Comment