Manipura naudas čakra: kā to atvērt atbilstoši savai zvaigžņu zīmei

Lauva

Lai atvērtu bagātības čakru, lauvām pēc iespējas biežāk jāatrodas ārā. Ir ļoti noderīgi periodiski vairāk kustēties un veikt dažus vienkāršus fiziskus vingrinājumus. Ja nav iespējas iziet ārā, varat izmantot īpašus elpošanas vingrinājumus .

Jaunava

Jaunavām ir nepieciešams izvēlēties pareizo apģērbu, lai atvērtu finanšu enerģijas centru. Manipuru pamodina dzeltenā apģērba elementi. Sarkanās, oranžās krāsas labvēlīgi ietekmē arī finansiālo veiksmi un šīs čakras atmodu. Tos var kombinēt vai izmantot atsevišķi.

Svari

Svaros Manipura gandrīz vienmēr strādā ar pilnu spēku, taču dažreiz joprojām notiek lejupslīde. Tas notiek nepietiekama uztura dēļ, jo Manipura atrodas kuņģī. Šiem cilvēkiem ir jāuzrauga vēders un jācīnās pret sliktiem ieradumiem. Lielākie panākumu slepkavas ir smēķēšana un tieksme pēc alkohola.

Skorpions

Skorpioniem ir nepieciešami pasīvi labvēlīgas enerģijas avoti, lai aktivizētu šo čakru. Mēs runājam par talismaniem, kas jāvalkā uz pirkstiem vai uz plaukstas locītavas. Šādi talismani ietver minerālus rubīnu, granātu un dzintaru, kā arī izstrādājumus, kas izgatavoti no noteiktiem metāliem, piemēram, zelta un platīna.

Strēlnieks

Strēlniekiem jātiek galā ar letarģiju un slinkumu. Tas viņiem palīdzēs saglabāt Manipuru atvērtu un saglabāt savas līdera īpašības, kā arī saglabāt nesatricināmu pašapziņu. Jo vairāk hobiju ir Strēlniekam, jo ​​labāk.

Lasi arī: Vienkārši veidi, kā piesaistīt veiksmi, izmantojot savu zvaigžņu zīmi

Lasi arī: Zvaigžņu zīmju pārstāvji, kurus nav iespējams aizmirst pat pēc vienas tikšanās reizes

Mežāzis

Lai atvērtu Manipuru, šīs Zvaigžņu zīmes cilvēkiem ir jāizvairās no nelietderīgiem tēriņiem. Kad Mežāži sāk pārtērēt, finanšu čakra ātri izgaist un zaudē enerģiju. Tāpat zvaigžņu eksperti viņiem iesaka izvairīties no smagas pārslodzes.

Ūdensvīrs

Ūdensvīra Manipura atveras tajos brīžos, kad viņi apgūst kaut ko jaunu vai izmēģina sevi jaunā biznesā. Viņi jūt spēka un spara pieplūdumu. Tāpat šī čakra aktīvāk sāk darboties tajos periodos, kad Ūdensvīri satiek jaunus cilvēkus.

Zivis

Zvaigžņu eksperti stingri iesaka Zivīm būt radošām. Pat tiem, kas ir tālu no rakstīšanas, zīmēšanas vai mūzikas, ir jāizmēģina savi spēki. Zivis Manipuru vislabāk ietekmē mūzika. Ļoti noderīgi ir ne tikai iemācīties spēlēt dažādus instrumentus, bet arī klausīties kvalitatīvus priekšnesumus.

Iepazīstieties arī ar  citām cilvēka čakrām, to īpašībām. Centieties atvērt un stimulēt visus savas auras enerģētiskos centrus, jo no tā ir atkarīgs daudz: garastāvoklis, veselība, pievilcība, produktivitāte utt.

Leave a Comment