Mans nams, mana pils. Uzzini, kāds būtu ideālais miteklis katrai horoskopa zīmei!

 

3. Dvīņi

Dvīņi pēc dabas ir nemiera gari, kuriem patīk daudzveidība. Bieži maina dzīvesvietu, dievina visu neparasto un ekstravaganto. Aboslūti nepieciešams daudz gaisa telpās, kas noder kā patvērums pāris miera stundām. Dvīņiem patīk iepirkties, bieži gadās arī nevajadzīgi pirkumi, viņi nevairās no parādiem, tāpēc mājokļa iekārtojums izdodas visai eklektisks.

 

4. Vēzis

Vēžiem tīk komforts, senlaicīgas mājas vietās ar maigu klimatu. Mājokļa sirds viennozīmīgi būtu virtuve. Vēži, ja vien iespējams, iegādājas augstākās kvalitātes lietas, zina visam cenu un nemīl ekstravaganci.

 

5. Lauva

Mazā dzīvoklītī Lauva jutīsies kā būrī – šajā zīmē dzimušajiem nepieciešama plaša māja. Lauvām patīk arī spilgtas krāsas interjerā. Dod priekšroku kārtīgam ķieģeļu namam ar kamīnu, lielu virtuvi un daudziem greznuma priekšmetiem.

 

6. Jaunava

Jaunava ir praktiska un mīl vientulību. Izvēlētos māju kaut kur priekšpilsētā ar visām ērtībām un skaistu dārzu visapkārt. Ar kaimiņiem nedraudzējas, ciena antikvāras vērtības, ķieģeļu apdari, kamīnu. Zina naudas vērtību un vienmēr baidās samaksāt pārāk dārgi.

 

7. Svari

Svari kā savu dzīvesvietu vislabprātāk izvēlētos lielpilsētu – kaut arī mazāka platība, toties vieglāk uzņemt ciemos draugus un pašam doties saviesīgā dzīvē. Svariem ir laba gaume, viņiem patīk viss skaistais, arī dārzs un ziedi. Grūti apvienojamas vēlmes, vai ne?

 

8. Skorpions

Mans nams, mans cietoksnis, bet ģimene – lepnuma avots. Skorpiona nams noteikti būtu savdabīgs, un tajā izpaustos viņa spilgtā personība. Patīk lietus un zeme apkārt mājai, ielas ēnas puse.

 

9. Strēlnieks

Strēlniekam patīk brīvība, gaiss, gaisma un atvērta telpa. Šajā zīmē dzimušie dievina sauli, ārpilsētas mājas, bet kaimiņu, viņuprāt, var arī nebūt – tāpat īpaši draudzīgas attiecības neveidosies.

 

10. Mežāzis

Mežāža zīmē dzimušie, ja iespējams, apmestos uz dzīvi namā ar senu un ievērojamu vēsturi. Viņiem nepatīk kņada un troksnis. Mežāžiem patīk iepirkties, bet galvu šajā procesā viņi nezaudē.

Lasi arī: Kā kļūt veiksmīgam saskaņā ar Zodiaka zīmi

11. Ūdensvīrs

Ūdensvīriem patiks tehnoloģiju un dizaina apvienojums – stikls un betons, kaut kas pārmoderns. Iespējams, pārbūvētas industriālās telpas – daudz vietas, augstās tehnoloģijas, minimālisms.

 

12. Zivis

Zivju sapņu māja būtu plaša un iekārtota pasteļtoņos. Protams, netālu būtu kāda ūdenskrātuve – jūra, upe vai vismaz dīķis. Labprāt meklē kopīgas intereses ar kaimiņiem, bet pirms pārvākšanās uz jaunu dzīvesvietu iegādājas skaistas un interesantas lietas.

 

Avots: aLA

Leave a Comment