Māte histērijā saceļ kājās visu rajonu pēc tam, kad tēvs ar āmuru uzbrūk saviem bērniem

Netālu aiz mājas tika atrasts smilšu maiss, kurā bija paslēpts āmurs – kas, kā ticams, ir bijis uzbrukuma ierocis.

Vietējie stāstīja Pol***jai, cik histēriski Kristinella bija skrējusi pēc palīdzības pēc tam, kad mājās bija pamanījusi šausmīgo As**s pirti. Kaimiņi apraksta, ka bija redzējuši, kā mazo bērnu ķermeņi tika iznesti ārā no mājas.

Kristella brīdī, kad izskrēja uz ielas, kliedzot: “Mani bērni, mani bērni!”

Kāds kaimiņš bija izdzirdējis šausmīgo kliegšanu, kad viņš mierīgi bija skatījies televīziju.

Es paskatījos pa logu un ieraudzīju šo nabaga sievieti – uzreiz zināju, ka ir noticis kas slikts. Pa ielu skrēja kāds vīrietis, it kā viņš kaut ko meklētu vai pēc kāda dzītos pakaļ. Kad ieradās Pol***ja, sieviete kliedza: “Mani bērni, mani bērni – kādēļ jūs tik ilgi braucāt šurp?”. Kad bērnus beidzot no mājas iznesa mediķi, bija dzirdams, ka viens no viņiem raudāja. Abi bija pievienoti kaut kādiem aparātiem, iespējams, ka tie palīdzēja viņiem elpot. Pol***jas mašīnas ļoti ātri brauca uz notikuma vietu.”

Aizdomās turamais, bērnu tēvs, Bida Sagars Dass

Detektīvs un inspektors Deivs Velams komentē: “Šis ir ļoti traģ**ks notikums, un mēs aizlūdzam par šiem bērniem un ģimeni. Par spīti labākajam medicīniskajam nodrošinājumam, sievietes dēlu neizdevās izglābt – viņš nomira agrā rīta stundā. Meitenīte vēl cīnās par savu dzīvību un saņem īpašu medicīnisko apkopi.”

Uzbrukuma ierocis

Lasi vēl: Kā es atbrīvojos no vēnu varikozes!

 Vēl kādi aculiecinieki ir komentējuši notikumu: “Kad tika izdzirdēta kliegšana, mans draugs aizskrēja uz sievietes dzīvokli, kur uz grīdas atrada bērnus. Vīrieša draudzene vai sieva bija bijusi dušā vai arī ieslēgta vannas istabā. Kamēr viņa bija tur, mazajam zēnam vīrietis uzbruka ar āmuru, arī meitenītei tika nodarīts pāri.”

Notikuma vieta

Izmeklēšana vēl joprojām turpinās, un mēs ceram, ka vainīgais tiks sodīts pēc nopelniem!

Avots: thesun.co.uk

Leave a Comment