Māte: manu meitu nogalināja WiFi internets!

Skolniece, kurai konstatēta alerģija no WiFi signāla, tika atrasta mirusi mežā pēc alerģijas reakcijas pārciešanas.

15 gadus vecās Dženijas Frajas vecāki apgalvo, ka meitene cietusi no elektrohipersensivitātes (EHS), kas izraisījusi nogurumu, galvassāpes un urīnpūšļa problēmas.

Dženija esot ļoti pārdzīvojusi par šiem simptomiem – tie nekad netika atrādīti ārstam- meitene tika atrasta pakārusies Bruka mežā, netālu no viņas mājām Čadlingtonā, šī gada jūnijā.

Kā liecina Pol***jas rīcībā esošā informācija, Dženija liktenīgajā dienā esot aizsūtījusi draudzenei īsziņu, rakstot, ka šodien skolā nebūs.

Frajas vecāki pastāstīja, ka viņi bija pārliecināti, ka WiFi viņu meitai tiešām izraisīja Vese***as problēmas, tādēļ mājās viņi to atvienoja.

Viņi pastāstīja, ka viņu meita bieži vien slēpās tukšās klases telpās vai izvēlējās konkrētas vietas, kurās sēdēt stundu laikā, lai atrastos iespējami tālāk no rūtera.

Dženijas māte ir pārliecināta, ka viņas meitu nogalināja WiFI. Viņa pastāstīja:

“Dženijai kļuva slikti, tāpat kā man. Meklēju informāciju un uzzināju, ka WiFi patiesībā ir ļoti bīstams Vese***ai, tādēļ es to atvienoju un izmetu ārā rūteri.

Man un Dženijai drīz vien uzlabojās Vese***a un pašsajūta mājās. Tomēr, Dženijai bija jāiet uz skolu, kur viņa saskārās ar to pašu problēmu katru dienu.

Dženijai skolotāji bieži izteica piezīmes un rājienus, viņa nebija rupja vai nepieklājīga, tas notika tādēļ, ka meitene bieži vien izgāja no klases, jo nevarēja izturēt galvassāpes un devās meklēt vietu, kur mācīties netraucēti. Viņa mājasdarbus uztvēra ļoti nopietni.

Es direktoru informēju, ka WiFi ir kaitīgs skolēnu Vese***ai, bet viņš atbildēja, ka ir pietiekoši daudz avotu, kas apgalvo, ka tas ir pilnībā drošs.

Es strīdējos ar viņas skolotājiem, apgalvojot, ka Dženijai ir alerģiska reakcija uz WiFi un, ka nevajag viņai likt pēcstundas pavadīt telpā, kurā WiFi signāls ir tik stiprs, ka tas padara viņas galvassāpes neciešamas.”

Avots: dailymail.co.uk

Leave a Comment