Matu griezumu kalendārs 2015.gada jūnijam

Lai radītu drošību matiem, frizieri iesaka veikt matu ekranēšanu, biežāk mitrināt lokas un galvas ādu ar termālo ūdeni un izmantot ikdienas kopšanā šampūnu ar UV filtriem, bet pludmalē izmantot saules aizsardzības eļļu. Bez tam vēlams regulāri izmantot maskas, serumus un sprejus ar keratīnu. Ja jūs taisāties uz karstajām valstīm, atturieties no krāsošanas un ķīmiskajiem ilgviļņiem- ar to visu labāk nodarboties, kad atgriezīsieties mājās un tad vēl tikai pēc dažām atjaunojošajām procedūrām.

Un, pats par sevi, pirms doties uz frizētavas salonu un veikt mājās jebkuras kosmētiskās un ārstniecības procedūras, kas saistītas ar matiem, rekomendējam ieskatīties mūsu mēness kalendāra matu griezumiem 2015. gada jūnijam. Tad jūsu frizūra būs patiešām ideāla. bet loku un ādas galvas kopšana- patiešām efektīva.

Pēc tradīcijas paskaidrosim, kā izmantot mūsu kalendāru. Pirmais, kam vajadzētu pievērst uzmanību- laiks, līdz kuram rit mēness diena ( tas norādīts iekavās). Ja tas beidzās, piemēram, divos vai  trijos pa nakti, tad uzreiz skatieties rekomendācijas nākošajam datumam.  Tas ir datums paliek tas pats, bet astroloģiskā ietekme mainās.

Mēdz būt arī tā, ka visa diena ir samērā labvēlīga griezumiem, krāsošanai un citām manipulācijām ar matiem, bet vakarā tiem pieskarties pat nevajadzētu, lai nenodarītu ļaunumu  to struktūrai un jūsu lietu plūsmai.

Skaidrībai izskatīsim 2015.gada 1 jūniju: līdz 20:21 (Maskavas laiks) drīkst veikt jebkurus drošus eksperimentus, daudztoņu krāsošanu , ekstravagantus matu griezumus.  Spilgtas izmaiņas frizūrā ne tikai vairos jūsu pievilcību, bet arī dāvās jums jaunas lietišķas un privātās iepazīšanās, pozitīvi ietekmēs jūsu privāto dzīvi un padarīs jūsu eksistenci interesantāku. Bet pēc 20:21 pat jebkuras nenozīmīgas darbības ar matiem noved pie traumām, strīdiem ar apkārtējiem un pašsajūtas pasliktināšanos.

Pirmā jūnija dekāde

  1. jūnijs, pirmdiena, 14. mēness diena (līdz 20:21, vēlāk orientējieties uz 15-o mēness dienu), mēness strēlniekā.

Šodien ir lieliska diena griezumiem un krāsošanai. Pie tam jo vairāk savas fantāzijas jūs ieliksiet sava jaunā tēla veidošanā , jo aktīvāka būs atdeve- gan pievilcības ziņā, gan jūsu darīšanu lietās. No mājas procedūrām iesaka barojošas maskas matiem un galvas ādai.

  1. jūnijs, otrdiena, 15. mēness diena( līdz 21:26, vēlāk orientējieties uz 16-o mēness dienu), pilnmēness, mēness strēlniekā.

Šī diena nav piemērota frizētavas salona apmeklēšanai. Griezums veicina negaidītas problēmas savās darīšanās, kurās līdz šim viss bija gludi un paredzami, pie tam var pasliktināties jūsu pašsajūta, bet jūs pati viegli nokļūsiet apkārtējo negatīvajā iespaidā. Mājas procedūras arī nav vēlamas.

  1. jūnijs, trešdiena, 16. mēness diena (līdz 22:25, vēlāk orientējieties uz 17-o mēness dienu), mēness strēlniekā.

Šodien ir lieliska diena vizītei uz frizētavu. Griezums palīdzēs jums tikt skaidrībā ar kaut kādām nesaprotamām situācijām, piesaistīs jums jaunas, noderīgas iepazīšanās, veicinās mīlestības iegūšanu.  Krāsošana arī nav aizliegta, īpaši ja jūs vēlaties krāsot matus monohromatiski, bet košās krāsās. No papildus procedūrām rekomendē laminēšanu, bet mājās var taisīt tonizējošu masku.

  1. jūnijs, ceturtdiena, 17. mēness diena ( līdz 23:17, vēlāk orientējieties uz 18-o mēness dienu), mēness Mežāzī.

Šī diena nav piemērota griezumam, toties diezgan labvēlīga krāsošanai dabiskajos toņos. No mājas procedūrām iesaka galvas masāžu ar akmeņiem, matu mazgāšana ar maizi vai olas dzeltenumu, tāpat skalošana ar alpu augu uzlējumu.

  1. jūnijs, piektdiena, 18. mēness diena , mēness Mežāzī.

Vēl viena diena, kas nav vēlama griezumiem, bet pilnībā piemērota krāsošanai. Pie tam labumu nesīs barojošas maskas uz putriņas bāzes no ārstniecības augiem, piemēram nātres. Var arī atkārtot galvas masāžas seansu.

  1. jūnijs, sestdiena, 18. mēness diena (līdz 0:01, vēlāk orientējieties uz 19-o mēness dienu), mēness ūdensvīrā.

Šodien nevajadzētu griezt un krāsot matus, no mājas procedūrām  pozitīvu efektu dos tikai tās, kuras jau esat vairākas reizes izmantojusi praksē.

  1. jūnijs, svētdiena, 19. mēness diena (līdz 0:37, vēlāk orientējieties uz 20-o mēness dienu), mēness ūdensvīrā.

Vēl viena pavisam nepiemērota diena griezumiem- tas negatīvi atspoguļosies uz jūsu attiecībām ar apkārtējiem un uz jūsu spējas atrast kopēju valodu ar jums vajadzīgajiem cilvēkiem. No krāsošanas arī vēlams atturēties, tāpat kā no jebkurām mājas procedūrām, izņemot matu skalošanu ar As**szāļu novārījumu vai ūdeni, kas nostāvināts sudrabā.

  1. jūnijs, pirmdiena, 20. mēness diena (līdz 1:08, vēlāk orientējieties uz 21-o mēness dienu), mēness zivīs.

Un atkal jau nelabvēlīga diena griezumiem un krāsošanai. Toties diezgan efektīvas būs relaksējošas maskas matiem un galvas ādai, skalošana ar siltu ūdeni, kam pievienota ēteriskā lavandas eļļa un aizsargājoša spreja izmantošana ar ūdenszālēm.

  1. jūnijs, otrdiena, 21. mēness diena (līdz 1:34, vēlāk orientējieties uz 22-o mēness dienu), mēness zivīs.

Šī diena galīgi nav piemērota griezumiem un krāsošanai. No mājas procedūrām vislabāko rezultātu dos atjaunojošas maskas matiem uz jūras velšu bāzes. Pie tam rekomendē skalošanu ar minerālūdeni.

  1. jūnijs, trešdiena, 22. mēness diena (līdz 1:59, vēlāk orientējieties uz 23-o mēness dienu), mēness aunā.

Šodien atkal nevajadzētu griezt un krāsot matus. Pie tam vēlams atturēties no fēna, matu loku ierīces, matu taisnotāja izmantošanas. Labumu nedos barojošas, ārstnieciskās un atjaunojošās maskas.

Otrā jūnija dekāde

11.jūnijs, ceturtdiena, 23. mēness diena (līdz 2:23, vēlāk orientējieties uz 24-o mēness dienu), mēness aunā.

Šī diena kategoriski neder salona apmeklējumam. Griezums negatīvi atspoguļosies uz Vese***as, kļūs par iemeslu nopietnām finansiālām problēmām un negatīvi ietekmēs jūsu plānu realizāciju, bet krāsošana var izraisīt alerģisku reakciju. Bez tam, tāpat kā priekšvakarā nevajadzētu izmantot fēnu, matu loku aparātu un taisnotāju. Atsakieties arī no asu matu sprādžu izmantošanas. Mājas procedūras arī labāk atlikt līdz labvēlīgākam brīdim.

  1. jūnijs, piektdiena, 24. mēness diena (līdz 2:48, vēlāk orientējieties uz 25-o mēness dienu), mēness vērsī.

Šodien arī ir nelabvēlīga diena vizītei uz frizētavas salonu.  Griezums un krāsošana diez vai sniegs to rezultātu, kuru sagaidāt. Toties diezgan efektīvas būs barojošas matu maskas uz svaigu dārzeņu un augļu bāzes.

  1. jūnijs, sestdiena, 25. mēness diena (līdz 3:15, vēlāk orientējieties uz 26-o mēness dienu), mēness vērsī.

Šī diena ir pilnībā labvēlīga frizētavas apmeklēšanai. Tiesa, vērts atturēties no eksperimentiem, no kreatīva griezuma un fantāzijas nokrāsošanas. Ja gribēsiet veikt ķīmiskos ilgviļņus, tad dodiet priekšroku saudzējošam sastāvam, piemēram uz zīda proteīnu bāzes. Bez tam, šodien būs veiksmīgas visas mājas procedūras, it īpaši- siltas barojošas ietīšanas un matu mitrināšana ar termālo ūdeni.

  1. jūnijs, svētdiena, 26. mēness diena (līdz 3:47, vēlāk orientējieties uz 27-o mēness dienu) mēness dvīņos.

Vēl viena piemērota diena vizītei uz salonu. Kaut gan nevajadzētu piekrist papildus procedūrām, ko piedāvājis meistars- labums no tām nebūs, jūs vienkārši veltīgi iztērēsiet naudu. Tā kā dariet tikai to, ko ieplānojāt. Bez tam atturieties  no krāsošanas nedabiskajos toņos un pārlieku kreatīvā griezuma, savādāk cietīs jūsu reputācija.

  1. jūnijs, pirmdiena, 27. mēness diena (līdz 4:24, vēlāk orientējieties uz 28-o mēness dienu), mēness dvīņos.

Šodien ir lieliska diena vizītei uz salonu. Tiek atbalstāmi pārdroši eksperimenti, kreatīvi, bet pie tam- viegli un gaisīgi griezumi, spilgta un daudzkrāsaina krāsošana.  Bez tam rekomendē veikt jonizācijas procedūru.

  1. jūnijs, otrdiena, 28. mēness diena līdz 5:09, 29. mēness diena (līdz 18:06, vēlāk orientējieties uz 1. mēness dienu), Jaunmēness, mēness dvīņos.

Šī diena pavisam nav piemērota griezumiem un krāsošanai. No mājas procedūrām rekomendē tikai tās, kas vērstas uz bojāto matu galu atjaunošanu.

  1. jūnijs, trešdiena, 1. mēness diena (līdz 6:01, vēlāk orientējieties uz 2. mēness dienu), mēness vēzī.

Vēl viena nelabvēlīga diena friziera salona apmeklēšanai. Toties labu efektu sniegs barojošas matu un galvas ādas maskas uz zilo mālu un jūras zāļu bāzes. Bez tam vērts padomāt, kāds griezums šajā jūsu dzīves periodā ir vairāk saskaņots ar jūsu emocionālo stāvokli.

  1. jūnijs, ceturtdiena, 2. mēness diena (līdz 7:00. vēlāk orientējieties uz 3. mēness dienu), mēness vēzī.

Un atkal jau vērts atturēties no griezuma un krāsošanas. Toties šī diena lieliski der tam, lai izlemtu cik daudz naudas jūs varat iztērēt pašlaik friziera pakalpojumiem, izlemt, kad jums būtu ērtāk apmeklēt salonu , bet pēc tam uz turieni piezvanīt un pierakstīties pie meistara. No mājas procedūrām rekomendē vitamīnu sastāvu matiem.

  1. jūnijs, piektdiena, 3. mēness diena (līdz 8:03, vēlāk orientējieties uz 4. mēness dienu), mēness lauvā.

Šodien ir lieliska diena friziera apmeklējumam. Griezums palīdzēs atrast jaunu iedvesmas un spēka avotu, piesaistīs jums koši pozitīvus notikumus, pabīdīs vajadzīgajā virzienā. Bez tam atbalstāmi ir kreatīvi eksperimenti , krāsošana kviešu, zelta un rudos toņos, daudztoņu kolorēšana vai sombrē šo toņu pamatā, karvings.  No mājas procedūrām vislabāko efektu sniegs medus maskas.

  1. jūnijs, sestdiena, 4. mēness diena (līdz 9:09, vēlāk orientējieties uz 5. mēness dienu), mēness lauvā.

Vēl viena lieliska diena vizītei uz salonu. Griezums izdosies lielisks, matu krāsa sadalīsies vienmērīgi, bet jūsu noskaņojums vairakkārt uzlabosies. Kaut gan pie tam nevajadzētu aizrauties ar eksperimentiem, t.i. labāk netaisīt kaut kādu jaunu frizūru, bet vienkārši atjaunot formu un piekrāsot saknes. Mājās labu rezultātu sniegs maskas, kas pagatavotas pēc senām tautas vai ģimenes receptēm.

Trešā jūnija dekāde

  1. jūnijs, svētdiena, 5. mēness diena (līdz 10:16, vēlāk orientējieties uz 6. mēness dienu), mēness jaunavā.

Un atkal samērā labvēlīga diena meistara apmeklēšanai.  Veiksmīgs būs griezums, kas pilnā mērā atspoguļos jūsu dzīvesveidu un jūsu principus. Krāsošana arī nav aizliegta, kaut gan nevajadzētu iziet ārpus rāmjiem jums pierasto krāsu toņu gammā. No mājas procedūrām rekomendē tikai tās, kas ietilpst jūsu ikdienas matu kopšanas kārtībā.

  1. jūnijs, pirmdiena, 6. mēness diena (līdz 11:22, vēlāk orientējieties uz 7. mēness dienu), mēness jaunavā.

Šodien ir piemērota diena griezumam-tā labvēlīgi atspoguļosies uz jūsu finansiālā stāvokļa un  jūsu pašsajūtas. Ja gribēsiet veikt krāsošanu, tad dodiet priekšroku dabiskajiem toņiem un izvairieties no drūmiem toņiem, jo īpaši nevajadzētu pirmo reizi krāsoties melnā krāsā. No mājas procedūrām rekomendē mitrinošas maskas uz augļu vai dārzeņu bāzes, tāpat viegli atslābinoša galvas un ausu gliemežnīcu masāža.

  1. jūnijs, otrdiena, 7. mēness diena (līdz 12:28, vēlāk orientējieties uz 8. mēness dienu), mēness jaunavā.

Vēl vien labvēlīga diena krāsošanai un griezumam , kaut gan izvairieties no kārdinājuma pārsteigt apkārtējos ar ekstravagantu frizūru- liela varbūtība, ka rezultātā jūs piesaistīsiet sev nevis pozitīvu uzmanību, bet nepatiku un nesaprašanu.  Toties jebkuras mājas procedūras, kas vērstas uz ārstniecību, atjaunošanu , barošanu  un matu mitrināšanu būs samērā efektīvas.

  1. jūnijs, trešdiena, 8. mēness diena (līdz 13:34 , vēlāk orientējieties uz 9. mēness dienu), 1-ā ceturtdaļa, mēness svaros.

Šodien galīgi nepiemērota diena griezumam un krāsošanai. Pie tam samērā efektīvas būs barojošas maskas uz piena produktu bāzes-krējums, saldais krējums, piena sūkalas (atkarībā no jūsu matu tipa).

  1. jūnijs, ceturtdiena,9. mēness diena (līdz 14:41, vēlāk orientējieties uz 10. mēness dienu), mēness svaros.

Šī diena arī pavisam nav piemērota frizētavas salona apmeklējumam. Griezums var izprovocēt netaisnīgu attieksmi no apkārtējo puses un kļūt par iemeslu iekšējās harmonijas traucējumiem. No krāsošanas un ķīmiskajiem ilgviļņiem arī labāk atturēties- tas viss negatīvi  atspoguļosies uz matu struktūras. Mājas procedūras tāpat nesniegs gaidāmo efektu.

  1. jūnijs, piektdiena, 10. mēness diena (līdz 15:47, vēlāk orientējieties uz 11. mēness dienu), mēness skorpionā.

Šodien pilnībā labvēlīga diena vizītei uz frizētavu.  Atbalstāmi droši eksperimenti , pie tam rekomendē izvairīties no asimetriskiem griezumiem un kontrasta toņu izmantošanas matu krāsošanā.  Pie tam vēlams veikt jonizāciju vai vismaz mājās “izvēdināt” šķipsnas.

  1. jūnijs, sestdiena, 11. mēness diena (līdz 16:55, vēlāk orientējieties uz 12. mēness dienu), mēness skorpionā.

Šī diena der griezumam un krāsošanai tikai tajā gadījumā, ja jums nav problēmu ar nervu sistēmu . Bez tam vērts atturēties no meistara apmeklējuma, kuru jūs nepazīstat un tādēļ nevarat pilnībā uzticēties.

  1. jūnijs, svētdiena, 12. mēness diena (līdz 18:03, vēlāk orientējieties uz 13. mēness dienu), mēness skorpionā.

Šodien pilnībā labvēlīga diena vizītei uz salonu, griezums var pievilināt jums  seksuālu piedzīvojumu vai izprovocēt slepenu un interesantu iepazīšanos. Tiesa, griezums, tāpat kā iepriekšējā vakarā, vērts ir tikai tajā gadījumā, ja jūsu nervi ir kārtībā.  Krāsošana nav aizliegta, kaut gan ja jūs šajā momentā kaut kas uztrauc, tad labāk krāsoties patstāvīgi.

  1. jūnijs, pirmdiena, 13. mēness diena (līdz 19:09, vēlāk orientējieties uz 14. mēness dienu), mēness strēlniekā.

Šī diena lieliski piemērota frizētavas apmeklēšanai.  Ar griezuma palīdzību jūs varat mainīt ko tādu , kas jūs pašlaik neapmierina. Pie tam ja jūs tuvākajā laikā taisāties ceļojumā, tad vērts uztaisīt frizūru, kas ir tās valsts trendā, kur jūs dosieties. Krāsošana arī būs veiksmīga, it īpaši ja izmantosiet sarkanos, vara un rudos toņus.

  1. jūnijs, otrdiena, 14. mēness diena (līdz 20:12, vēlāk orientējieties uz 15. mēness dienu). mēness strēlniekā.

Šodien ir lieliska diena vizītei uz frizētavas salonu. Griezums metafiziskajā līmenī atvērs jūsu priekšā jaunu ceļu, kurš, visticamāk izrādīsies veiksmīgāks par iepriekšējo.  Bez tam tas palīdzēs jums piesaistīt interesantas iepazīšanās, pozitīvu apkārtējo uzmanību un pat mīlestību.

 

Avots: www.passion.ru

Leave a Comment