Mazas lietiņas, ko viņš tevī vienmēr pamana

Kad tu nogriez ļoti daudz matu. Tas, ka vīrieši nepamana sieviešu matu griezuma izmaiņas, ir vecs joks, kas ir pārrunāts tūkstošiem reižu. Tas ir tāpat kā domāt, ka vīrieši nespēj Pol***jai noraksturot, kā izskatījās viņu otrā pusīte brīdī, kad viņa pazuda. Tomēr puisis noteikti pamanīs, ja tu atnāksi mājās ar daudz īsākiem matiem, vai arī būsi tos ieveidojusi vai nokrāsojusi zaļus.

Izlasi: 7 pirmās lietas, ko vīrieši pamana sievietēs

Kad tu no rītiem  izliecies, ka vēl guli, un pagriezies uz otriem sāniem, lai varētu pieglausties klāt. Kāpēc jāizliekas? Vai tas ir kāds pārbaudījums?

Tas, kā tu smaidi, kad tēlo, ka esi neapmierināta, bet patiesībā domā, ka stulbais joks tiešām bija smieklīgs. Kāpēc vienkārši neatzīt, ka tas bija pretīgs un smieklīgs?

Kad tu neuzvelc krūšturi. Vīriešiem tas nav jāredz, viņi to var sajust tāpat.

Tavs skatiens, kad puisis izdara kaut ko tādu, kas tev ļoti patīk. Tā nav vienkārši atzinība, bet gan skatiens ar zemtekstu, piemēram: “tieši tāpēc es tevi mīlu” vai varbūt “mums šovakar noteikti būs sekss.”

Kad tu nopērc jaunu apakšveļu. Varbūt viņš nepārzina pilnīgi visu tavu garderobi, taču, runājot par apakšveļu, viņš visticamāk varētu nosaukt vairāk “neapspriežamo” sīkumu nekā tev šķiet. Ļoti iespējams, ka viņš varētu, piemēram, sarindot tavus krūšturus pēc tā, kuru ir visgrūtāk attaisīt ar vienu roku.

Kad tu atceries mazos sīkumus, ko viņš tev kādreiz ir stāstījis. Ir jauki apzināties, ka kāds ieklausās tevis stāstītajā. It īpaši, ja tie ir šķietami nesvarīgi sīkumi. Tāpēc ir patīkami, ja tu atceries viņa mīļāko filmu vai to, ka viņš joprojām ir apvainojies uz vecāko brāli par kādu apkaunojošu starpgadījumu ģimenes izbraukuma laikā, kad viņam bija tikai septiņi gadi.

Kad tu sajūti, ka viņam ir bijusi slikta diena, pat ja viņš par to nerunā. Tā ir labu attiecību pazīme, it īpaši, ja tu necenties izvilkt no viņa visu informāciju un vienkārši pieņem to, ka viņam ir slikts garastāvoklis. Dažreiz vīrieti vajag tikai uzmundrināt.

Izlasi arī: Sieviešu tipi, no kurām vīrieši bēg un izvairās

Kad kaut kas nomāc tevi, un šoreiz tu esi tā, kas klusē. Par laimi šis attiecas uz abiem.

Tas, kā tu vienmēr saņem viņa roku, kad pastaigājaties, un kā jūsu plaukstas ideāli sader kopā.

Avots: goodhousekeeping.com

Leave a Comment