Mazās picas ar kausēto garšaugu sieru

Sastāvdaļas:

12 porcijām
300 g miltu;
42 g svaiga rauga;
1 šķipsniņa cukura;
100 g kausētā siera ar garšaugiem;
½ tējkarotes sāls;
5 ēdamkarotes tomātu pastas;
1 sīpols;
1 cukīni;
50 g svaiga šķiņķa;
Pipari;
1 ēdamkarote kaltēta timiāna;
Tauki cepešpannas ieziešanai;
Milti darbvirsmas apkaisīšanai

Pagatavošana:

Gatavošanas laiks: apm. 30 minūtes (jāparedz laiks uzbriešanai un cepšanai)
Katrā porcijā apm. 128 kcal/538 kJ
5 g olbaltumvielu, 3 g tauku, 19 g ogļhidrātu

Pagatavošana

1. Miltus iesijā bļodā, vidū izveido iedobi, tajā iedrupina raugu, pārkaisa šķipsniņu cukura. Garšaugu sieru sadrupina, kopā ar sāli liek bļodā. Iedobē un ap to ielej 150 ml silta ūdens. Ar mikseri sajauc viendabīgu mīklu, apsegtu noliek siltā vietā uzbriest, līdz mīklas apjoms dubultojies.

2. Mīklu izveltnē taisnstūra formā (20 x 30 cm), apziež ar tomātu pastu, atstājot ap malu vienu centimetru. Sīpolu nomizo un sasmalcina. Cukīni nomazgā, nomizo un sakapā. Svaigo šķiņķi sagriež strēmelītēs. Produktus pārkaisa uz tomātu pastas kārtas, sāla, piparo, uzber timiānu.

3. Mīklu sarullē no garākās malas uz vidu, malu aizspiež. Mīklas rulli sagriež 12 gabaliņos, tos liek plakaniski uz ietaukotas cepešpannas. Atstāj 10 minūtes uzbriest. Cepeškrāsni uzkarsē līdz 200 °C, mazās piciņas cep 20 minūtes.

Avots: 

aLA1

Leave a Comment