Šī ēdiena izcilākais elements ir tā mērce.
Olivjē salāti daudziem cilvēkiem asociējas ar Jaungada svētkiem, taču tagad šo ēdienu bieži gatavo arī parastās, nesvētku dienās, jo tas ir sātīgs, garšīgs un labi sader ar jebkuru piedevu.
Piedāvājam Olivjē salātu recepti, kas neietekmēs figūru, bet neliks vilties ar savu garšu. Kā pagatavot mazkaloriju iecienītos salātus, lasiet tālāk.
Sastāvdaļas:
Vistas fileja – 200 g
Kartupeļi – 1 gabals
burkāni – 1 gabals
Svaigs gurķis – 1 gabals
Marinēts gurķis – 1 gabals
Zaļie zirnīši – 100 g
Maigs biezpiens – 60 g
Sinepes – 10 g
Citronu sula – 10 ml
Olas – 3 gabali
Turpinājumu lasiet nākamajā lapā!