Medmāsa NOGALINA savus 8 bērnus, bet noliedz Slep**vību

Dominika, kurai ir 51 gads, tiesā ir atzinusi “sistemātisku zīdaiņu žņaugšanu un dedzināšanu”, Francijas ziemeļos. Viņa neatzīst Slep**vības un cenšas apiet likumu, sakot, ka visa “atbrīvošanās no zīdaiņiem” ir notikusi vairāk kā pirms 10 gadiem. Neskatoties uz to, viņai ir jāstājas tiesas priekšā, jo Dominika slēpa līķus, tāpēc nav nosakāms konkrēts paveiktā nozieguma laiks.

Ja viņa tiek atzīta par vainīgu, tad viņai draud mūža ieslodzījums.

Medmāsa stāsta, ka daļa grūtniecības ir bijušas “af*ras” rezultāts, kura bija sākusies jau bērnībā ar viņas pašas tēvu.

Zīdaiņu mirstīgās atliekas tika atrastas nejauši, kad jaunie mājas īpašnieki raka dīķi un atrada kaulus. Saimnieki izsauca policiju un Pol***ja ātri vien atrada netālu dzīvojošo Dominku ar vīru, kur vēlāk tika atrastas vēl 6 zīdaiņu mirstīgās atliekas. Tās bija ievīstītas miskastes maisos un apraktas dārzā.

medmāsa2

Neviens nezināja par viņas grūtniecībām, jo tās bija viegli maskēt, pateicoties viņas liekajam svaram. Pat viņas vīrs bija pārsteigts par šādu, savas sievas noslēpumu.

Katru reizi viņa slepus dzemdēja un īsi pēc tam atņēma zīdainim dzīvību. Tas viss notika pietiekami ātri un klusi, tā, ka nevienam neradās pat mazākās aizdomas.

Dominikai un viņas vīram ir izdzīvojušas 2 meitas, kuras ir šokā un neizpratnē par savas mātes rīcību.

Avots: mirror.co.uk

COMMENTS

  • <cite class="fn">pirmais</cite>

    Nu slimnīcas jau tāpat saliek maisos abortos izdarīto zīdaiņu ķermenīšus un izmet atkritumu konteinerī…. neredzu atšķirību.

Leave a Comment