Medus cepumi ar glazūru – labākā recepte ar īpašu sastāvdaļu

Medus cepumi: Kā pagatavot  

Ūdeni, cukuru un medu uzvāra, mazliet atdzesējiet un pievienojiet šim maisījumam, 3 glāzes izsijātu miltu.

Mīcīt mīkstu mīklu, atstājiet to aukstumā, uz pusstundu, pārklājot ar dvieli vai ietīšanas pārtikas plēvi. Pārējos miltus izsijāt ar cepamo pulveri, izņemiet mīklu, miltus piejauc klāt un atstāj istabas temperatūrā 15 minūtes.

Medus cepumi

Izrullējiet mīklu biezumā 1-1,5 cm, ar figūru formītēm izgriež cepumus, novieto uz pannas, pārkaisītai ar miltiem vai izklātai ar cepamo papīru un cep 15 minūtes 220 ° C

Lasīt arī: Ātrā itāļu mīksto mandeļu cepumiņu recepte – divi varianti!

 

No ūdens, cukura un vaniļas cukura pagatavojiet biezu sīrupu, nedaudz atdzesējiet un pārlej cepumus. Ielieciet tos cepeškrāsnī izslēgtā stāvoklī, bet pēc cepšanas vēl karstā, lai glazūra tiktu izžāvēta.

 

Arī interesanti: Ātri pagatavojams ābolu – medus pīrāgs! SPIED ŠEIT, lai lasītu!

Avots: vedmochka.net

 

COMMENTS

Leave a Comment