Meiteni nolaupīja kā mazuli no Slim**cas; tagad viņai jāizdara izvēle starp īstajiem un neīstajim vecākiem!

nintchdbpict000294462215
kopā ar īstajiem vecākiem

Tagad Kamijai, kura visu dzīvi pavadījusi domājot, ka Viljamsa un viņas bijušais partneris Čārlzs Manigo ir viņas māte un tēvs, jāpieņem sarežģīts lēmums.

Pēc satikšanās ar bioloģiskajiem vecākiem, Kregu Aikenu un Šanāru Mobliju, Kamijai jāizlemj vai viņa paliks pie satrauktā “tēva” Čārlza vai arī sāks dzīvot jaunu dzīvi kopā ar cilvēkiem, kuri meitu zaudējuši pirms 18 gadiem.

Lasi arī: 8 dīvainākās slavenību mantas, kuras nopirktas ebay par lielu naudu! #2 neticami!

Ziņojumos meitenes apzīmēšanai jau izmanto viņas īsto vecāku doto vārdu, atsakoties no vārda Aleksisa Kellija Manigo, ar kuru viņa bija zināma līdz brīdim, kad Pol***jai izdevās veikt šo satriecošo atklājumu.

mobley14n-2-web

Pol***ja izpētīja 1998. gada neatrisināto lietu, kad no Džeksonvilas Universitātes medicīnas centra tika nolaupīts bērns. Izrādījās, ka Kamija ir dzīva un viņu apgādā iespējamā nolaupītāja.

Viljamsa (51) tika arestēta un apsūdzēta par sīki izplānotas nolaupīšanas paveikšanu.

Zināms, ka pāris dienas pirms Kamijas nolaupīšanas Viljamsa piedzīvoja spontāno abortu.

 

Būdama dziļi satriekta viņa nāca klajā ar plānu izlikties par medicīnas māsu un atņemt jaundzimušo Kamiju no viņas mātes apskāvieniem.

Viņa kopā ar neko par to nezinošo draugu, Čārlzu, uzaudzināja bērnu tā, it kā tas būtu viņu pašu, arī pēc 2003. gadā notikušās šķiršanās, viņi abi turpināja par meiteni rūpēties atsevišķi.

Šokējošais atklājums tagad draud izjaukt to, kas kādreiz bija saticīga ģimene.

nintchdbpict000294706918-e1484557863395
“Viņa bija manas dzīves mīlestība,” skaidro Čārlzs.

“Pēc tam, kad viņa uzzināja, ka nav mūsu meita, viņa man teica: “Tēti, es tevi mīlu.” Viņa tāpat ir mana meita. Es saprotu to, kas noticis, bet viņa ir mans bērns.”

Tas vai viņa turpinās likumīgi būt Čārlza meita, paliek Kamijas ziņā.

Tagad, kad meitene sasniegusi 18 gadu vecumu, viņai ir tiesības šķirties no ne-As**s radiniekiem un par vecākiem pieņemt Aitkenu un Mobliju.

nintchdbpict000294706882-e1484558347811

Pēc pirmās tikšanās ar īstajiem vecākiem šķita, ka Kamija varētu izvēlēties palikt pie viņiem.

Viņi kopīgi nofotografējās un attēlā izskatās pēc laimīgas ģimenes.

 

“Tā bija labākā diena manā mūžā. Tā bija skaista, skaista diena. Mēs bijām tik laimīgi. Es ceru, ka liktenis mūs iepriecinās, ” Aitkens piemetināja pēc tikšanās ar Kamiju.

nintchdbpict000294706910-e1484557884253

Toties bērna nolaupīšanā apsūdzētajai Viljamsai draud mūža ieslodzījums, kas mātes un meitas attiecības varētu padarīt par praktiski neiespējamām.

Leave a Comment