Meiteni tā mocīja, ka viņa bija gatava lēkt ārā pa 8. stāva logu; Vainīgie tagad ir sodīti

Pusaudze pastāstījusi, ka trio licis viņai uzvesties kā sunim, pirms viņi diskutējuši par to kā viņu nogalināt un atbrīvoties no viņas līķa.

Sammere pastāstīja: “Man bija ārkārtīgi bail, es domāju, ka viņi mani neatstās dzīvu. Es lūdzos, lai viņi pārstāj, bet viņiem bija vienalga.”

Visi trīs pāridarītāji atzina savu vainu, atzīstoties, ka ieslodzījuši jaunieti pret viņas gribu un nodarījuši viņai miesas bojājumus.

21 gadu vecā Eimija Geina, 20 gadus vecais Džeims Kanings tika sodīti ar piecu gadu ieslodzījumu Jauno noziedznieku labošanas iestādē.

sammera2

20 gadus vecais Džejs Bleids tika ieslodzīts uz četriem ar pus gadiem Jauno noziedznieku labošanas iestādē.

Sammere pastāstīja: “Es jutos apdraudēta un nolēmu, ka vēlos doties prom no dzīvokļa, jo nejutos droši, bet viņi mani atturēja. Es teicu, ka vēlos doties mājās un mēģināju doties prom, bet Eimija mani apturēja, aizšķērsojot durvis.”

“Viņa mani grūstīja apkārt un pagrūda pret sienu, tad sākās spīdzināšana. Viņi mani dauzīja un iepļaukāja, viņi kliedza uz mani. Kādā mirklī Džejs paņēma motocikla ķēdi un sāka mani ar to sist.”

“Es domāju, ko gan es esmu viņiem nodarījusi? Ko esmu izdarījusi, ka viņi tik ļoti vēlas man nodarīt pāri?”

“Džejs mani sita un teica, ka tā ir viņa dzimšanas dienas vēlme – piekaut mani un lūdza, lai pārējie to nofilmē. Viņi teica, lai es metos uz visām četrām un tēloju suni, kas es arī esmu.”

sammera3

“Džeims urinēja man uz galvas un matiem. Manas acis piepampa vietās, kurās viņi man sita un viņi man acīs lēja citronu sulu. Visbriesmīgākais bija mirklis, kad es izdzirdēju, ka viņi runā par to, kā vēlas mani nogalināt.”

“Viņi vēlējās mani nogalināt, iemest mašīnas aizmugurē un pamest manu līķī nekurienes vidū vai noslīcināt to upē, kur mani neviens neatrastu.”

Tiesas noklausīšanās laikā, atklājies, ka Sammere liktenīgajā naktī, bijusi pie sava drauga līdz diviem.

Viņa devās uz Donkāstru pie drauga, Džeja Bleida, cerot viņam lūgt naktsmājas, jo bija pārāk vēls, lai atgrieztos vecāku mājās.

20 gadus vecais Bleids bija dzīvoklī kopā ar Džeimsu Kaningu un Eimiju Geinu.

Sammere teica, ka Eimiju viņa uzskatīja par draudzeni un domāja, ka Džejs ir labs puisis, bet drīz pēc tam, kad viņa ienāca dzīvoklī, viņa saprata, ka kaut kas nav kārtībā.

sammera4

Drīz pēc Sammeres atnākšanas, jaunieši mēģinājuši viņu pārliecināt, ka viņas draugs viņu krāpj, viņa atteicās tam ticēt un tad pāridarītāji kļuva agresīvi.

Smagais pārdzīvojums tika noslēgts, kad dzīvoklī ieradās pāridarītāju paziņa un tā vietā, lai turpinātu piesmiet meiteni, paziņa nolēma izsaukt ātro palīdzību.

Trio sekoja upurei uz Slim**cu un piekodināja, lai viņa Pol***jai saka, ka viņai uzbruka uz ielas. Kāda Slim**cas darbiniece izdzirdēja viņu sarunu, kā arī saklausīja to, ka pāridarītāji apsprieda video materiālu izdzēšanu.

Avots: mirror.co.uk

Leave a Comment