Mēness fāžu skaistuma horoskops nedēļai (04.05-10.05)

4. maijs, pirmdiena – 16. Mēness diena. Mēness Skorpiona zvaigznājā. Pilnmēness. Dariet visu ar mēru un pēc iespējas vairāk atpūtieties. Neieplānojiet nekādas sarežģītās kosmētiskās un kosmetoloģiskās procedūras šajā dienā. Var iesākt notievēšanas procedūras uz šo dienu, taču centieties nepārspīlēt. 

5. maijs, otrdiena – 17. Mēness diena. Dilstošs Mēness Skorpiona un Strēlnieka zvaigznājos. Pirmajā dienas pusē vēl joprojām saglabāsies iepriekšējās dienas tendences, tādēļ jebkas, kas būs uzsākts, nesniegs iecerētus rezultātus. Nekādas nopietnas procedūras šodien ieplānot nevajadzētu, veiciet elpošanas vingrinājumus, nodarbojieties ar jogu vai arī nodrošiniet sev pilnvērtīgu atpūtu. Šodien nevajadzētu izdurt caurumus ausīs, taisīt tetovējumus vai arī atbrīvoties no nepatīkamiem matiem. Matu griezumu un nokrāsošanu ir nepieciešams ieplānot uz citu dienu. 

6. maijs, trešdiena – 18. Mēness diena. Dilstošs Mēness Strēlniek zvaigznājā. Fitnesa treniņus var pakāpeniski apgrūtināt un vajadzētu intensīvāk sekot līdzi savai figūrai, jo jāgatavojas vasaras sezonai. Neaizmirstiet iesākt treniņu ar izstaipīšanos un elpošanas vingrinājumiem. Šodien var veikt dažādas procedūras ādai gan mājas apstākļos, gan arī salonos, taču pievērsiet vairāk uzmanības acu, kakla un dekoltē rajoniem. Lai koptu šīs zonas nav obligāti izmantot dažādus līdzekļus, var visai veiksmīgi izvēlēties tikai vienu. Šī diena ir tikpat veiksmīga jebkurām stomatoloģiskām procedūrām.  

7. maijs, ceturdiena – 19. Mēness diena. Dilstošs Mēness Strēlnieka zvaigznājā. Turpinās labvēlīgais laiks, lai apmeklētu stomatologu. Diena veiksmīga attīrošām ādas procedūrām, permanentam grimam, tetovējumiem un dažādu kosmētisko operāciju veikšanai. Neaizmirstiet par fiziskām slodzēm. Joga, pilates vai cigun – dodiet priekšroku pēc iespējas mierīgākiem fitnesa veidiem. 

8. maijs, piektdiena – 20. Mēness diena. Dilstošs mēness Mežāža zvaigznājā. Turpinām cīnīties ar lieko svaru un celulītu. Neaizmirstiet, ka šis process ir ilgstošs, tādēļ regulāri ir jāveic attiecīgās procedūras. Ievērojiet diētu, veiciet dažādus fiziskos vingrinājumus (izveidojiet sev noteiktu režīmu, pakāpeniski palielinot slodzi), kad kopjat ādu, pievērsiet vairāk uzmanības problemātiskām zonām. 

9. maijs, sestdiena – 21. Mēness diena. Dilstošs Mēness Mežāža zvaigznājā. Šajā dienā obligāti pierakstieties uz masāžu. Taču dienu iesāciet ar kontrasta dušu, lai savu organism noturētu tonusā, bet pēc ūdens procedūrām labi noslaukiet ādu ar mitru dvieli. Veltiet īpašu uzmanību problemātiskām zonām.  

10. maijs, svētdiena – 22. Mēness diena. Dilstošs Mēness Ūdensvīra zīmē. Diena atpūtai! Atlieciet fitnesa nodarbības uz rītdienu, bet vislabāk būtu, ja jūs aizietu kādā pārgājienā, piemēram, uz mežu. Otrajā dienas pusē veltiet uzmanību ādai! Tagad ir nepieciešamas barojošās un mitrinošās procedūras ādai. Ādas kopšanai dodiet priekšroku naturāliem produktiem. 

 

 

Avots: passion.ru 

Leave a Comment