Mēness fāžu skaistuma horoskops nedēļai (06.04.-12.04)

6. aprīlis, pirmdiena – 17. mēness diena. Dilstošs Mēness Skorpiona zvaigznājā. Šajā dienā vajadzētu pievērst uzmanību ādai kakla un dekoltē rajonos. Veiciet vieglu pīlingu vai izmantojiet masku ar baltajiem vai zilajiem māliem, kam piemīt attīroši, kā arī pretiekaisumu efekti.  Tālāk ādas kopšanas procedūras realizējiet atkarībā no ādas tipa. Neaizmirstiet par ādas drošību no UV/UF stariem, jo saule kļūst aktīvāka šajā periodā. 

7. aprīlis, otrdiena – 18. Mēness diena. Dilstošs Mēness Skorpiona zvaigznājā. Stomataloga apmeklējums šodien būs visai efektīvs un veiksmīgs, tādēļ vajadzētu pierakstīties pie ārsta tieši šodien. Var ne tikai ārstēt zobus, bet arī uzlikt breketes un veikt zobu balināšanas procedūras. Šajā dienā ir ieteicams veikt padziļinātas sejas attīrīšanas procedūras salonos, kā arī permanentās makijāžas procedūru. 

8. aprīlis, trešdiena – 19. Mēness diena. Dilstošs Mēness Strēlnieka zvaigznājā. Diena ideāla jebkurām matu kopšanas procedūrām. Var taisīt matu griezumu,  nokrāsošanu… Šajā dienā ieteicams uzsākt ārstniecisko badošanos. Maksimāli efektīvi būtu apvienot badošanos ar anticelulīta procedūrām un ar toksīnu izvadīšanu no organisma. 

9. aprīlis, ceturdiena – 20. Mēness diena. Dilstošs Mēness Strēlnieka zvaigznājā. Diena ideāla matu kopšanai, bet tikai ja jūs to ieplānosiet uz dienas pirmo pusi. Otrajā dienas pusē ieejiet vannā ar jūs mīļākajām aromātiskām eļļām, veiciet relaksācijas seansu. Ār*tnieciskā badošanās šodien arī ir labvēlīga. 

10. aprīlis, piektdiena – 21. Mēness diena. Dilstošs Mēness Strēlnieka un Mežāža zvaigznājos. Šodien ieplānot kaut ko jaunu nav ieteicams. Visai noderīgs šodien būs pīlings, atjaunojošās procedūras, tāpat arī mājās veidotās maskas ķermenim un sejai. Variet veikt arī anticelulītiskās procedūras. Sarežģītas procedūras šodien ieplānot nav ieteicams. 

11. aprīlis, sestdiena – 22. Mēness diena. Dilstošs Mēness Mežāža zvaigznājā. Dienu var noraksturot kā sarežģītu un pat bīstamu, tādēļ kaut kādas kardinālas izmaiņas ārējam izskatam šodien taisīt nevajadzētu. Jebkuras kosmētiskās operācijas un sarežģītās manipulācijas atlieciet uz vairāk labvēlīgāku periodu. No fitnesa slodzēm šodien labāk atteikties. 

12. aprīlis, svētdiena – 23. Mēness diena. Dilstošs Mēness Mežāža zīmē. Pirmā dienas puse būs pietiekami saspringta, tādēļ nevajadzētu ieplānot kaut kādas sarežģītās procedūras šajā periodā. Diena ir labvēlīga jebkurām ūdens procedūrām. Apmeklējiet saunu vai pirti. Visai veselīgi būtu izpeldēties baseinā, taču tikai prieka pēc, nekādas nopietnās slodzes veikt šajā dienā nav ieteicams. 

 

Avots: passion.ru 

Leave a Comment