Mēness fāžu skaistuma horoskops nedēļai (08.06-14.06) – kas kurā dienā jādara

8. jūnijs, pirmdiena – 21. Mēness diena. Dilstošs Mēness Ūdensvīra un Zivju zvaigznājos. Šajā periodā ūdens procedūras paliek kā prioritāte. Izpeldieties baseinā, ja laikapstākļi neļauj aiziet uz kādu ūdenstilpi. Taču, ja jums tomēr ir iespēja izpeldēties ezerā, jūrā vai upē, neaizmirstiet par aizsardzību no saules (krēmi u.tml.). Sarežģītas operācijas, sevišķi operācijas, šodien ieplanot nevajadzētu. 

9. jūnijs, otrdiena – 22. Mēness diena. Dilstošs Mēness Zivju zvaigznājā. Jebkuras operācijas tagad būs nelabvēlīgas. Tāpat nevar taisīt tetovējumus vai arī izdurt ausīs caurumus. Labāk izmantojiet šo periodu relaksācijai un kārtīgai atpūtai. 

10. jūnijs, trešdiena – 23. Mēness diena. Dilstošs Mēness Zivju un Auna zvaigznājos. Pagaidām nevajadzētu saplānot nekādas sarežģītās skaistumkopšanas procedūras – visticamāk jūs saņemsiet ne to ko gaidījāt. Var vien atbrīvoties no nevēlamiem matiem, kā arī atbrīvoties no kārpām.

11. jūnijs, ceturdiena – 24. Mēness diena. Dilstošs Mēness Auna zvaigznājā. Šajā periodā vājākā vieta būs galva, tādēļ ieteicams neveikt nekādas sarežģītās procedūras uz sejas, kakla, kā arī ar matiem. Mājas apstākļos uztaisītās maskas, atjaunojošās procedūras, masāža, tieši otrādi – šīs nodarbes būs veiksmīgas. 

12. jūnijs, piektdiena – 25. Mēness diena. Dilstošs Mēness Auna un Vērša zvaigznājos. Svarīgas lietas uz šodienu ieplānot nav ienteicams. Nekādas plastiskās operācijas, nedrīkst taisīt tetovējumus un izdurt ausīs caurumus. Nevajadzētu arī ieplānot nekādas salonu procedūras šajā periodā. Tikai vakarpusē var uztaisīt pedikīru, izmantojot meistara pakalpojumus vai arī patstāvīgi. 

13. jūnijs, sestdiena – 26. Mēness diena. Dilstošs Mēness Vērša zvaigznājā. Pienācis laiks doties jaunas kosmētikas, parfimērijas un drēbju meklējumos. Iepirkumi būs visai veiksmīgi un ļoti izdevīgi. Operācijas un sarežģītās kosmetoloģiskās procedūras uz šo dienu ieplānot nevajadzētu. 

14. jūnijs, svētdiena – 27. Mēness diena. Dilstošs Mēness Vērša zīmē. Ja vakar Jūs vēl nepaspējāt uzrīkot “šopinga tūri”, šodien otrādi vajadzētu izvairīties no izpārdošanām un no “pirmā acu skatiena” izdevīgiem piedāvājumiem. Noteikti, ka jau līdz vakaram jūs sapratīsiet, ka iegādājāties nekvalitatīvu un neaktuālu preci, vai arī cena būs nedaudz paaugstināta. Skaistumkopšanas procedūras mājas apstākļos būs visai veiksmīgas. 

 

Avots: passion.ru 

Leave a Comment