Mēness fāžu skaistuma horoskops nedēļai (22.06-28.06) – kas kurā dienā jādara

 

22 jūnijs, pirmdiena – 7. Mēness diena. Augošs Mēness Jaunavas zvaigznājā. Diena ir labvēlīga, lai izmantotu vizāžista un friziera pakalpojumus. Var nedaudz koriģēt matu griezumu, ar speciālistu izvēloties jaunu izskatu un makijāžu. Veiksmīgas šodien būs uzacu un skropstu uzkrāsošana. 

23. jūnijs, otrdiena – 8 Mēness diena. Augošs Mēness Jaunavas zvaigznājā. Diena ir nelabvēlīga jebkurām sarežģītām procedūrām, it īpaši operācijām. Ir liels risks iegūt rezultātu, kas nebūs iecerēts. Jā, un sadzīšanas process notiek lēnāk kā parasti. Labvēlīga ir matu kopšana. Mājas apstākļos drīkst taisīt maskas matiem, kurai sastāvā ir naturālas sastāvdaļas. 

24. jūnijs, trešdiena – 9. Mēness diena. Augošs Mēness Svaru zvaigznājā. Periodā, ka Mēness ir bez noteikta virziena, nav ieteicams pārslogot savu organismu. Vēlams būtu vairāk atpūsties un biežāk taisīt nelielus, 10 minūšu pārtraukumus darbā. Drīkst uztaisīt masāžu vai arī apmeklēt saunu vai baseinu. 

25. jūnijs, ceturdiena – 10 Mēness diena. Augošs Mēness Svaru zvaigznājā. Šī diena perfekti piestāv nesarežģītām kosmētiskām procedūrām, frizētavas apmeklējumam un “šopingam”. Drīkstiet arī uztaisīt sejas masāžu, turklāt šodien var pamēģināt jaunas kosmetoloģiskās metodes ādas kopšanai, taču neaizmirstiet pirms tam pakonsultēties ar kosmetologu, ja domājiet veikt procedūras mājas apstākļos. 

26. jūnijs, piektdiena – 11. Mēness diena. Augošs Mēness Svaru zvaigznājā. Šodien nevajadzētu mēģināt jaunas procedūras, kā arī veikt sarežģītas operācijas. Maksimālu labumu sniegs ūdens procedūras. Uzmundrinieties ar ieejot kontrasta dušā vai apmeklējot saunu. Pēc saulrieta būtu ieteicams uztaisīt manikīru. 

27. jūnijs, sestdiena – 12. Mēness diena. Augošs Mēness Skorpiona zvaigznājā. Labvēlīgs laiks atjaunojošām procedūrām izmantojot dažādus līdzekļus, kuru sastāvā ir dažādas inde, kā, piemēram, bišu vai čūsku. 

28. jūnijs, svētdiena – 13. Mēness diena. Augošs Mēness Skorpiona zīmē. Vizītes pie friziera un kosmetologa vajadzētu atlikt uz vairāk labvēlīgāku periodu. Šodiena ir veiksmīga ādas kopšanai mājas apstākļos. 

 

 

Avots: passion.ru 

 

Leave a Comment