Mēness fāžu skaistuma horoskops nedēļai (30.03-05.04.)

30. marts, pirmdiena – 10,11. Mēness dienas. Augošs Mēness Lauvas zvaigznājā. Pirmā dienas puse labvēlīga jebkurām matu kopšanas procedūrām. Veiksmīgi norisināsies matu krāsošana, matu un skropstu audzēšana, uzacu korekcija. Fitnesa slodzēm šodien jābūt vieglām un vairāk balstītiem uz izstaipīšanos un muskuļu tonusa nostiprināšanu.

31. marts, otrdiena – 11, 12. Mēness dienas. Augošs Mēness Lauvas zvaigznājā. Pirmajā dienas pusē Mēness turpinās savas gaitas bez noteikta virziena, tādēļ saglabājās nelabvēlīgais periods, lai uzsāktu jebkuras procedūras. Rītu sāciet ar kontrasta dušu un glāzi ūdens ar citrona sulu. Noslēgt šo dienu ieteicams ar atslābinošo vannu un masāžu. Varat šodien testēt jauno kosmētiku, kuru iegādājāties šodien vai arī vakar, citus iepirkumus šodien veikt nav vajadzības.

1. aprīlis, trešdiena – 12, 13. Mēness dienas. Augošs Mēness Jaunavas zvaigznājā. Diena ir ideāla jebkurām matu kopšanas procedūrām. Var veikt matu griezumu, nokrāsošanu… Šajā dienā ir ieteicams sākt ārstniecisko badošanos. Maksimāli efektīvi būs apvienot ārstniecisko badošanos ar anti-celulīta procedūrām un ar organisma attīrīšanu no toksīniem.

2. aprīlis, ceturdiena – 13, 14. Mēness dienas. Augošs Mēness Jaunavas Zvaigznājā. Diena ir ideāla matu kopšanai, taču ja šī procedūra ir ieplānota uz dienas pirmo pusi. Otrajā dienas pusē ieejiet vannā, izmantojot savas iecienītās aromātiskās eļļas, veiciet relaksācijas seansu. Diena tāpat arī labvēlīga ārstnieciskai badošanās.

3. aprīlis, piektdiena – 14., 15. Mēness dienas. Augošs Mēness Jaunavas un Svaru zvaigznājos. Ieplānot kaut ko jaunu šodien nav ieteicams. Visai labvēlīgs šodien būs pīlings, atjauninošās procedūras, kā arī mājas apstākļos veidotas maskas ķermenim un sejai. Varat veikt arī veikt anti-celulīta procedūras. Sarežģītās procedūras uz šodienu ieplānot nevajadzētu. 

4. aprīlis, sestdiena – 16. Mēness diena. Pilnmēness. Mēness Aptumsums. Mēness Svaru zvaigznājos. Dienu var raksturot kā sarežģītu un pat bīstamu, tādēļ kaut kādas kardinālās izmaiņas ārējam izskatam veidot nevajadzētu. Jebkuras kosmētiskās operācijas un sarežģītās manipulācijas atlieciet uz vairāk labvēlīgāku periodu. Fitnesa slodzes šodien labāk atcelt. 

5. aprīlis, svētdiena – 16. Mēness diena. Dilstošs Mēness Svaru zīmē. Pirmā dienas puse vēl būs pietiekami saspringta, tādēļ nevajadzētu ieplānot kaut kādas sarežģītās procedūras uz šo periodu. Diena labvēlīga jebkurām ūdens procedūrām. Apmeklējiet saunu vai pirti. Veselīgi būtu izpeldēties baseinā, taču tikai prieka pēc, bez nopietnām slodzēm.

 

Avots: passion.ru 

Leave a Comment