Mēness kalendārs matu griešanai martā: labākās dienas matu griešanai un krāsošanai

Kad griezt matus 2024. gada martā

Par veiksmīgākajām frizūru maiņai tiek uzskatītas šādas dienas:

11.marts – ļoti laba diena īsināšanai, ja vēlaties paātrināt matu augšanu. Jauns matu griezums šajā datumā sniegs spēku un iedvesmu. Diena ir piemērota jebkādiem eksperimentiem un radošu ideju īstenošanai.

12.marts ir ļoti laba diena krāsošanai. Jebkura, pat sarežģīta krāsošana, sirmu matu maskēšana būs veiksmīga. Veiksmīga būs arī nogriezto galu apstrāde.

13.marts ir laba diena jebkādām procedūrām – tās būs divtik noderīgas. Jauns matu griezums sniegs pozitīvas emocijas un uzlabos matu stāvokli, bet krāsošanai (īpaši balināšanai) būs lielisks rezultāts.

14.marts ir lieliska diena jebkurai krāsošanai, ieveidošanai, iztaisnošanai. Labs datums sirmu matu balināšanai un krāsošanai.

16.marts – diena ir piemērota matu ieveidošanai, vieglu un gaisīgu frizūru veidošanai, taču nevajadzētu veidot stingras un apjomīgas frizūras. Mati kļūs nepaklausīgi un cirtaini. Šī ir laba diena krāsošanai jebkādās krāsās.

20.marts – pilnīgi visas procedūras ar matiem būs veiksmīgas, kā arī neveiksmīga matu griezuma vai nekvalitatīva krāsojuma labošana.

21.marts ir labākā diena, lai 2024. gada martā veiktu matu griezumu. Absolūti visas procedūras pie friziera būs veiksmīgas un priecēs ar rezultātu.

23.marts – Jaunavas zīmes ietekmē mati kļūs pakļāvīgi un plastiski. Krāsošana izdosies kā nākas. Mati pēc frizūras kļūs biezāki, sāks mazāk izkrist.

Arī labas dienas, kad 2024. gada februārī griezt matus, ir visas sestdienas. Šajā nedēļas dienā mati kļūst veselīgi un īpaši pakļāvīgi.

 

 

Leave a Comment