Mēness kalendārs matu griešanai martā: labākās dienas matu griešanai un krāsošanai

Mēness ietekmē visu dzīvi uz Zemes, tostarp matu labsajūtu un stāvokli. Pēc Mēness cikla fāzes var noteikt, kādas matu procedūras ir piemērotas konkrētajā dienā.

Piemēram, Mēness novājināšanās laikā ieteicams veikt matu ilgviļņu likšanu un iztaisnošanu, jo mati labi saglabā formu. Savukārt augoša mēness laikā mati kļūst nepakļāvīgi un pēc īsināšanas aug ātrāk.

Esam sastādījuši Mēness frizūru kalendāru 2024. gada martam, ņemot vērā nedēļas dienas un zodiaka zīmes, kurās uzturēsies Mēness.

Kad martā nedrīkst griezt matus

Dažās dienās matu kvalitāte ievērojami pasliktinās, tāpēc frizētavas apmeklējumu šādās marta dienās labāk atcelt:

3.marts – šajā dienā Mēness ieies Strēlnieka zīmē, kas negatīvi ietekmē matus. Mati kļūs nepakļāvīgi, un jebkura ieveidošana un matu labošana nebūs ilgstoša. Arī krāsošana neattaisnos cerības – jaunā krāsa nebūs ilgi noturīga.

8.marts – šajā datumā būs 28. Mēness diena, kas tiek uzskatīta par matu griešanai nelabvēlīgu. Matu saīsināšana atņems enerģiju un pasliktinās matu galu stāvokli.

10.marts – Zivju zīmes ietekmes dēļ mati kļūs plāni un bojāti. Krāsošana kaitēs vairāk nekā parasti. Veidošanas darbi nebūs ilgi noturīgi.

Lasi vēl: Piesaistīsiet problēmas un grūtības: 5 augi, kurus nedrīkst turēt savā mājoklī neprecētas dāmas

17.marts – matu griešana paātrinās matu augšanu, bet vienlaikus padarīs tos nepaklausīgus. Krāsošanu labāk atlikt – rezultāts būs neapmierinošs.

19.marts – Vēža zīmes ietekmes dēļ mati kļūs sapinušies un nepaklausīgi. Matu griešana negatīvi ietekmēs tavu pašapziņu un vispārējo pašsajūtu. Jūs varat krāsot matus, bet tikai ar dabīgām krāsvielām.

29.marts – Mēness matu griešanas kalendārs neiesaka šajā dienā apmeklēt frizieri. Jebkuras manipulācijas kaitēs jūsu matiem.

Tāpat piektdienās neveidojiet sarežģītas frizūras, jo rezultāts būs neprognozējams.

Turpinājumu lasiet nākamajā lapā!

Leave a Comment